Vali Vekili Yılmaz, Yaralı Askerleri Ziyaret Etti

Vali Vekili Yılmaz, Yaralı Askerleri Ziyaret Etti

Şanlıurfa Vali Vekili Cengizhan Yılmaz, Şanlıurfa’dan Diyarbakır’a giderken meydana gelen kazada yaralanan askerleri ziyaret etti.Siverek Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 20 askeri ziyaret eden Vali...

Şanlıurfa Vali Vekili Cengizhan Yılmaz, Şanlıurfa’dan Diyarbakır’a giderken meydana gelen kazada yaralanan askerleri ziyaret etti.

Siverek Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 20 askeri ziyaret eden Vali Vekili Cengizhan Yılmaz,

geçmiş olsun dileğinde bulundu. İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran ve hastane yetkililerinden bilgi alan Yılmaz, kazada şehit düşen Jandarma Uzman Erbaş Tayfun Meşe’ye Allah’tan rahmet diledi.

Hastane çıkışında açıklama yapan Yılmaz, “Seçim güvenliğini sağlamak adına ilimizde görev yapan askeri personelimiz, karayoluyla Diyarbakır’a intikal sırasında Siverek Diyarbakır yolunun 30. kilometresinde henüz sebebi belirlenemeyen bir kaza geçirmişlerdir. Kaza sonucu bir şehidimiz var. Ayrıca Siverek Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hafif yaralı 20 askerimiz, ileri tetkik ve tedavi gerektiren Diyarbakır’a sevk edilmiş 7 yaralımız var. Şehidimiz 1993 Balıkesir doğumlu bir askerimizdir. Ben kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Diyarbakır’a sevk edilen askerlerimizin de durumlarının iyi olduğunu, hayati tehlikelerinin bulunmadığını öğrendik. Siverek Devlet Hastanesi’nde tedavi gören askerlerimiz de birkaç gün içinde taburcu edilebilecek durumdalar” dedi.

Vali Vekili Cengizhan Yılmaz’a Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necdet Güngör, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü ve İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.