Yatalak Annesine Gözü Gibi Bakıyor

Yatalak Annesine Gözü Gibi Bakıyor

Şanlıurfa’da yatalak annesine 15 yıldır gözü gibi bakan Mustafa Kurma, maddi imkansızlıklar nedeniyle zor durumda olduklarını söyledi.15 yıl önce kalp krizi geçiren Emine Kurma (80), daha sonra böbrek...

Şanlıurfa’da yatalak annesine 15 yıldır gözü gibi bakan Mustafa Kurma, maddi imkansızlıklar nedeniyle zor durumda olduklarını söyledi.

15 yıl önce kalp krizi geçiren Emine Kurma (80), daha sonra böbrek yetmezliği ve beyin kanaması nedeniyle yatağa mahkum oldu. Hasta anneyi, oğlu Mustafa Kurma hiç yalnız bırakmıyor.

Yıllardır annesine bakan Mustafa Kurma, “15 yıl önce annem kalp krizi geçirerek bypass ameliyatı oldu. 4 tane kalp damarı değişildi. Sonra kalp damarlarından biri tekrar tıkanmıştı. Fakültede stent takıldı kendisine. 15 yıldır anneme bu halde ben bakıyorum. Kendisine vefa borcumu ödüyorum” dedi.

Oksijen tüpüne bağlı yaşayan ve mamayla beslenen annesine moral veren Mustafa Kurma, “Anneler bizi bu dünyaya nasıl getirdi, 9 ay karnında nasıl taşıdı, büyütüp baktıysa, bizler de annelerimize vefa borcumuzu ödemeliyiz. Ben anneme şu anda vefa borcumu ödemeye çalışıyorum. Annemi çok seviyorum. 24 saat gözümün önünde, hastanedeki gibi kendisine bakıyorum. Tüm evlatların da annelerine bakmasını istiyorum” diye konuştu.

"MAĞDURUZ"

Maddi imkansızlıklara rağmen annesine bakmaya çalıştığını ifade eden Kurma, "Maddi imkansızlıklara karşı şu anda anneme bakmaya çalışıyorum. Mağduruz, evimiz kira, yetiştiremiyorum. Anneme bez, mama seti, pamuk alıyorum, oksijen tüpü dolduruyorum, bunlar yetmiyor. Annemin tedavi edilmesi lazım. 15 yıl önce annem baypas olduktan sonra yine kısmi felç geçirdi. En son 4 ay önce beyin kanaması geçirerek sol tarafı şu anda felç oldu. Yani yatalak, onun bezini değiştiriyorum, kendisine bakıyorum ama şu anda bakacak durumum kalmadı" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.