Yüzde 98 Engeli Bulunan Ege’nin Karne Sevinci

Yüzde 98 Engeli Bulunan Ege’nin Karne Sevinci

Edirne’nin Keşan ilçesinde yaşayan yüzde 98 fiziki engeli bulunan ve solunum cihazına bağlı olarak yaşayan Ege Durmaz, karnesini Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı’nın elinden aldı.Türkiye genelinde milyo...

Edirne’nin Keşan ilçesinde yaşayan yüzde 98 fiziki engeli bulunan ve solunum cihazına bağlı olarak yaşayan Ege Durmaz, karnesini Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı’nın elinden aldı.

Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci karne sevincini yaşadı. Edirne’nin Keşan ilçesinde de son ders zilinin çalmasıyla birlikte 3 bin 971’i ilkokul, 3 bin 763’ü ortaokul, 4 bin 323’ü ise lise olmak üzere toplam 12 bin 57 öğrenci karne alarak tatile girdi.

Keşan’da karne alan öğrencilerden bir tanesi de, yüzde 98 fiziki engeli bulunan ve solunum cihazına bağlı yaşayan kas hastası ortaokul 1. Sınıf (6. Sınıf) öğrencisi Ege Durmaz oldu.

Fiziki engeli nedeniyle diğer sınıf arkadaşları gibi karnesini okulda alamayan Ege Durmaz’a karnesini Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı getirdi. Beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan ile birlikte Ege’nin ikamet ettiği eve gelen Dınkırcı’yı burada, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Mercan, Okul Müdürü Ziya Dikici ile Ege’nin annesi Diler ve babası Seçkin Durmaz karşıladı.

Ege’yi tebrik eden Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, hepsi 100 puan ve yakınında notların bulunduğu ve takdir belgesiyle ödüllendirilen karnesini teslim etti. Dınkırcı daha sonra başarılı olan Ege Durmaz’ın anne ve babasını da tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Ege’nin annesi Diler Durmaz’da Ege’nin başarısında okul müdürü başta olmak üzere öğretmenlerinin ve arkadaşlarının çok büyük emeklerinin olduğunu vurgulayarak emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.