Halk Dansları Gecesi Coşkuyla Kutlandı

Halk Dansları Gecesi Coşkuyla Kutlandı

Menderes Belediyesi tarafından 7.’si düzenlenen Geleneksel Halk Dansları Gecesi renkli görüntülere sahne oldu.Menderes Belediyesi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Halk Dansları Topluluğu tarafından 7. Ge...

Menderes Belediyesi tarafından 7.’si düzenlenen Geleneksel Halk Dansları Gecesi renkli görüntülere sahne oldu.

Menderes Belediyesi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Halk Dansları Topluluğu tarafından 7. Geleneksel Halk Dansları Gecesi Raks-ı Anadolu adıyla düzenlendi. Menderes Kültür Merkezi Amfi Tiyatro, ve Görece Rumeli Parkı’nda gerçekleşen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Tüm yıl boyunca eğitim alan 350 kişilik grubun gösterisi herkesin beğenisini topladı. 7’den 70’e her yaştan ve her meslek grubundan dansçının bulunduğu 14 ekip, farklı yörelere ait 70’den fazla halk oyununu sergiledi.

“MENDERES BENİM AİLEM”

Etkinliğin başında konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Halk Dansları Gecemizin yedincisini düzenliyoruz. Bu gece de bizimle olan herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah. Menderes Belediyesi olarak ilçemiz için bu tür etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz sevgili kardeşlerim. Menderesimiz bizim için önemli. Siz, bize Menderes’i emanet ettiniz. Şuna inanmanızı istiyorum; ben çocuklarımı ne kadar düşünüyor, özen gösteriyorsam onların geleceği için ne kadar düşünceliysem ilçemize de çocuklarıma verdiğim değerin aynısını veriyorum. Ne bu ilçeyi, ne de bu ilçenin vatandaşlarını kendi ailemden hiçbir şekilde ayırmıyorum. Menderes benim ailem. Bu aile için tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. 24 saat hiç durmadan, dur durak bilmeden ben ve tüm ekibim Menderesimizi daha güzel noktalara taşımak için çalışmaya devam edeceğiz“ dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.