HALK İSTEDİ BÜYÜKŞEHİR YAPMADI

HALK İSTEDİ BÜYÜKŞEHİR YAPMADI

Aydın’ın Buharkent ilçesinde kanalizasyon sorununun çözümü için Büyükşehir Belediyesi’ne başvuran vatandaş geri çevrildiğini iddia etti. Vatandaşın isteğini Buharkent Belediyesi yerine getirdi.

HAVADİS HABER-İddialara göre; Buharkent’te yaşayan bir vatandaş, kanalizasyon hattındaki tıkanıklığın çözümü için Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne başvurdu. Kanalizasyonların bakım ve onarım çalışmalarından sorumlu olan belediyeden yardım isteyen vatandaş hiç beklemediği bir karşılık aldı. Büyükşehir yetkilileri söz konusu çalışma için ellerinde gerekli aracın olmadığını belirterek görevin Buharkent Belediyesi'nde olduğunu söyledi. Vatandaş bunun üzerine Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’a ulaştı.

Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Erol ; "Halk istedi Büyükşehir Yapmadı!
Vatandaşımız Aydın Büyükşehir Belediyesinden kanalizasyon tıkanıklığı ile ilgili probleminin giderilmesi için talepte bulunmuş. Ancak Büyükşehir Belediyesi kendi yetkisinde olan bu görevi aracımız yok biz yapmıyoruz Buharkent Belediyesi yapıyor bu hizmeti diyerek vatandaşın talebini gidermemiştir. Vatandaşımızın bu hizmeti bizden talep etmesi üzerine ekiplerimizce  mağduriyeti hızla giderilmiştir." ifadelerini kullandı.

Kanalizasyondaki tıkanıklık Buharkent Belediyesi ekipleri tarafından giderildi.

4235b81a-f363-4d05-98ae-55b014b29dd7.jpeg

26318835-f5ef-459c-89d3-c535f0dd06a8.jpeg

bb076bd1-18e5-4486-adfb-1a016bdba0ef.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.