HALUK ALICIK, KARACASU’YU ZİYARET ETTİ

HALUK ALICIK, KARACASU’YU ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, göreve geldiği günden beri ziyaretlerini sürdürüyor. Haluk Alıcık MHP İl Yönetimi ile birlikte Karacasu ziyaretini gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, göreve geldiğinde söylediği ‘çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız’ sözünü hayata geçirmeyi sürdürüyor. İlçe ziyaretlerini bir yenisini daha eklemek için MHP İl Yönetimi ile birlikte geldiği ilçede Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erikmen, MHP İlçe Başkanı Murat Uysal, Ülkü Ocakları Karacasu Teşkilatı Başkanı Emrah Karcılı, Belediye Meclis Üyeleri ve partililerin karşıladığı İl Başkanı Haluk Alıcık beraberindekilerle birlikte ilk olarak Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley’i makamında ziyaret etti.

Ardından Emniyet Amirliği ve Engelliler Derneğini ziyaret eden Alıcık, Esnaf Kefalet Kooperatifi’ne ziyarette bulundu. 429 yıllık bir tarihe sahip olan Çarşı Cami’nde kılınan namazın ardından ziyaretlerine devam eden Alıcı ve beraberindekiler Esnaf Odası, Karacasu MYO, Ziraat Odası, Şoförler Odası’nı ve 7 asırdır keşkek hayrı düzenlenen Dedebağ Yaylasını ziyaret etti. Kahvehane ve iş yerlerinde vatandaşlarla bilgi alışverişinde bulunan Alıcık, şehit ailelerini ziyaret etti.

40527fee-3900-4405-bd3e-527f49f2447c.jpeg

f86679fb-7be0-429a-9586-ef928c6b5121.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.