Hasan Şermet: "İstanbul'a 3 puan için gidiyoruz"

Hasan Şermet: "İstanbul'a 3 puan için gidiyoruz"

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Şermet, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Halide Edip Adıvar SK maçı öncesi, "İçeride kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz. Galibiyetten başka bir düşüncemiz yok" diye konuştu.

 GÜNAY PABUŞÇU -3.lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesini sürdüren Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor, ligin 7. haftasında Pazar günü saat 13.00'da Maltepe Hasan Polat Stadı'nda Halide Edip Adıvar SK ile karşılaşacak. 

Siyah inciler İstanbul deplasmanı için bugün yola çıktı. Teknik Direktör Hasan Şermet, maç öncesi hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. 

İçerideki Mardin Fosfat ve Kütahyaspor maçlarındaki kaybedilen 5 puanı telafi etmek istediklerini belirten Teknik Direktör Şermet, "Galibiyetten başka bir düşüncemiz yok. İçerideki sıkıntılarımızı deplasmanda telafi edebildik. Açıkçası bu istediğimiz bir durum değil. Halide Edip Adıvar SK deplasmanına kazanmak için gidiyoruz" dedi. 

Bu hafta oynanacak müsabakaların ardından verilecek 12 günlük araya moralli girmek istediklerini dile getiren deneyimli hoca, "Aytaç'ın arka adalesinde bir yırtık var. Bünyamin' in sakatlığı devam ediyor. Zafer'in ayak bileğindeki şişlik var ve tedavisi yoğun bir şekilde sürüyor. İnşallah maça yetişecek" ifadelerini kullandı.

122a0f81-7d6d-42d0-b6a9-5357db948c42.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.