Haytap  İl Temsilcisinden Başkan Özcan’a ziyaret

Haytap İl Temsilcisinden Başkan Özcan’a ziyaret

Haytap Aydın İl Temsilcisi Şenay Tekinbaş, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı ziyaret ederek sokak hayvanlarına yönelik desteklerinden dolayı teşekkür etti.

GÜNAY PABUŞÇU- Haytap Aydın İl Temsilcisi Şenay Tekinbaş ve beraberindeki Nazilli Kent Konseyi Başkanı Bülent Burmaoğlu, Nazilli Hayvanseverler Derneği Başkan Yardımcısı Sevgi Ateş, Nazilli Kent Konseyi Çevre, Doğa ve Hayvan Hakları Çalışma Grubu Başkanı Mehmet Gürkan Tığoğlu, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti.
Tekinbaş, sokak hayvanlarına yönelik  desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür ederek, ilçede hayvan hakları konusunda duyarlılık gösterilmesinin memnuniyet yarattığını söyledi.
“Her daim sessiz canlarımıza sahip çıkacağız”
İlerleyen günlerde sokak hayvanlara yönelik daha büyük projelerin hayata geçirileceğini müjdeleyen Başkan Özcan, “Haytap Aydın İl Temsilcisi Şenay Tekinbaş ile beraberinde gelen Nazilli Kent Konseyi Başkanımız Bülent Burmaoğlu'na, Nazilli Hayvanseverler Derneği Başkan Yardımcısı Sevgi Ateş'e, Nazilli Kent Konseyi Çevre, Doğa ve Hayvan Hakları Çalışma Grubu Başkanımız Mehmet Gürkan Tığoğlu'na nazik ziyaretleri ve can dostlarımızla alakalı gerçekleştirdiğimiz ortak projelerimizi hayata geçirdiğimiz için bir kez daha teşekkür ediyorum. Her daim sessiz canlarımıza sahip çıkacağız” ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2021-01-13-at-19.13.02.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.