İl Başkanı Özmen: AK Parti'nin kumaşını millet dokumuştur

İl Başkanı Özmen: AK Parti'nin kumaşını millet dokumuştur

Partisinin tek başına iktidara geldiği 3 Kasım 2002 seçimlerinin 18’inci yıldönümü dolayısıyla açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, “AK Parti'nin mayasını millet atmıştır, hamurunu millet yoğurmuştur, kumaşını millet dokumuştur” dedi.

Özmen, partisinin tek başına iktidara geldiği 3 Kasım 2002 seçimlerinin 18’inci yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Milletimizin bize güvenip iktidarı verdiği 18 yıl boyunca ‘biz, bu millete efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geldik’ anlayışıyla, eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye, tarımdan sanayiye yaptığımız dev projelerle ülkemizin gücüne güç kattık, herkes tarafından imkânsız sayılan birçok projeyi hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Büyüyen ve gelişen Türkiye’mizde milletimizden aldığımız güçle ülkemizi büyütmek, güçlendirmek, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor ve dün olduğu gibi, bugün de aynı heyecan ve inançla bu kutlu davanın hedeflerine ulaşacağına yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“AK Parti'nin kumaşını millet dokumuştur”
Üye kayıt çalışmaları sırasında, halkın partiye olan teveccühünün artarak sürdüğünü görmekten mutluluk duyduklarını belirten Özmen,  “Hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz, her zaman partimize, Cumhurbaşkanımıza her dönemde çok büyük destek verdiler. Bu destek ve bu ilgi elbette hem sorumluluğumuzu hem de çalışmalarımızdaki heyecanımızı arttırmaktadır. Ailemize katılmak isteyen tüm hemşerilerimize ulaşmak istiyoruz. Hem parti binamızda hem de gittiğimiz mahallelerimizde hemşerilerimizi dinlemek için hazırız. Teşkilatımın büyük özverisiyle üyeliği olmayan binlerce gönüldaşımızı partimize kazandırdık. Gönül seferberliği kapsamında gece-gündüz demeden, durmadan, yorulmadan gayret gösteren milletvekillerimize, ilçe teşkilatlarımıza, kadın kollarımıza, gençlerimize, yönetim kurulu üyelerime, meclis üyelerimize ve mahalle başkanlarımıza, ayrıca hiç bir rütbesi olmadan dava adına gayret gösteren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Üye çalışmamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hep beraber inandığımız yolda yürümeye, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Bu duygularla milletimizin teveccühü ile iktidara gelişimizin 18. yılını kutluyorum. AK Parti'nin mayasını millet atmıştır, hamurunu millet yoğurmuştur, kumaşını millet dokumuştur. Millete hizmet yolunda, Milletin Partisi iktidara gelişinin 18. yaşında!”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.