İnci Yaşam’da görkemli açılış!

İnci Yaşam’da görkemli açılış!

Nazilli Belediyesi güvencesi ve Yeni Yapı ayrıcalığıyla hayata geçirilen İnci Yaşam Projesi A Blok konutları görkemli bir törenle açıldı.

Yeni Mahalle 140 Sokak İnci Yaşam A Blok giriş katında gerçekleştirilen anahtar teslim törenine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Yeni Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Naci Topsakal, Genel Müdür İsmail Hakkı Özkurt ile konut sahipleri ve basın mensupları katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Yeni Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Topsakal; “Teşriflerinizden dolayı her birinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün peş peşe 3 mutluluğu birlikte yaşıyoruz. Akşam Mevlid Kandili’ni idrak ettik. Allah hepimize sağlık, mutluluk ve afiyetler getirsin. Bugün nihayet A Blok’un anahtar teslimlerini yapıyoruz. Tüm konut sahiplerimiz aileleri ile birlikte afiyet içinde otursunlar. Biz İstanbul’un en gözde semtinde bir proje yapmaya kalksaydık bu projenin birebir aynısını yapardık. Nazilli’de sosyal donatılarıyla, alışveriş merkeziyle değer katacak güzel bir proje yaptığımıza inanıyoruz. Asıl kazananlar buradaki konut ve ticarethane sahipleri olacaktır. Nazilli’ye hazırlı olsun” ifadelerini kullandı.
29 Ekim’de çifte bayram yaşadıklarını ifade eden Başkan Özcan; “Bugün memleketimizin idaresinin değiştiği, bize en yakışan idareye kavuştuğumuz gün. Bugünün bu şekilde taçlandırılmasından dolayı değerli Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Bey’e teşekkür ediyorum. Burada emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Zira göreve geldiğimiz süreçte projemiz bu kadar hızlı yol alabilecek gibi görünmüyordu. Birçok sorunla uğraştık. Ancak elimizden geldiğince en hızlısını yapmaya çalıştık. Konuyu defalarca encümenimizle, meclisimizle görüştük. Bizlere destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu süreci hep birlikte tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başlangıç açısından güzel bir tarih. İnşallah en kısa zamanda bütün konutlarının ve iş yerlerinin aktif olduğu, ışıl ışıl ışıldayan, Nazillimiz için güzel bir yer kazandırılmış olacak. Yeni Yapı ve İnci Yaşam’da çalışan tüm ekibe bir kez daha teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” sözlerini kaydetti.
Konuşmaların ardından 3 konut sahibine anahtarları protokol tarafından teslim edildi. Ev sahiplerine Türk kahvesi fincanı hediye eden Başkan Özcan, “40 yıl hatırı olsun diye böyle bir hediye düşündük. İnşallah tüm ailelerimiz burada huzur içinde yaşamlarını sürdürür” diye konuştu. 
Açılış töreninin ardından yeni örnek daire gezilerek ticari alanların tanıtımı Yeni Yapı A.Ş. Genel Müdürü İsmail Hakkı Özkurt tarafından yapıldı.

7bfd523d-b239-46db-bd11-f9e4b35a7a0d.jpg

73dad0ec-38ab-47b8-9f94-da8eaee09ee4.jpg

89d734e8-6acd-4b1c-a2a1-653544d4cbfd.jpg

f2574d30-ce24-495b-b9bc-46d26d104b59.jpg

ece022fa-ba52-4f97-8a91-bf1f6b52f627.jpg

7b21d7af-2d53-4770-a424-5e4a7a4ed931.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum