İncirliova Belediyesi’nde Bina Sorununu Çözdü

İncirliova Belediyesi’nde Bina Sorununu Çözdü

İncirliova Belediye Başkanlığı, Aydın’ın Büyükşehir statüsüne alınmasından dolayı ilçe belediyelerde yaşanılan bina sıkıntısına kısa zamanda çözüm buldu.

Yapılan değişiklik ve tadilat çalışmalarıyla birlikte beş katlı hizmet binasının modern bir şekilde dizayn edilerek ilçe halkına hizmet verilmesine ilişkin bir açıklamada bulunan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; “İlimizin büyükşehir olmasıyla birlikte Acarlar ve köy statüsünde olup da mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizle birlikte hizmet alanımız genişledi. Buna bağlı olarak yeni birimlerin kurulması, mevcut birimlere deneyimli personel takviyelerinin yapılması zorunluluğu ortaya çıktı. Mevcut hizmet binamız ihtiyaçlara yeterince yanıt vermemeye başladı. Ayrıca, vatandaşlarımızın huzur, güven ve güler yüzlü bir belediyecilikle karşılanması, dilek, şikayet, sorunlarının kısa sürede çözülmesinin yanı sıra hizmet mekanizmasının daha düzenli çalışması için belediye hizmet binamızda önemli değişiklikler yapmayı uygun gördük” şeklinde konuştu.

"MODERN BİR BİNAYA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR”

Cumhuriyet Mahallesi Türkan Saylan Caddesi üzerinde bulunan belediye hizmet binasında önemli değişiklikler yaptıklarını dile getiren Başkan Kale; oluşturulan yeni birimler ile binada yapılan değişikliklere ilişkin özetle şöyle konuştu; “Bu kapsamda belediyemize ait zemin katta bulunan alanın bir bankaya kiraya verilmesine, daha önce düğün salonu olarak kullanılan alanın ise mevcut ve yeni kurulan birimlerimize tahsisinin yapılması için çalışmalarımızı başlatarak, İmar ve Fen İşleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Köy Koordinasyon Birimi, Emlak Servisi, Gelir Müdürlüğü ile İlan Servisi’ne tahsis ettik. Mevcut Başkanlık katında ise başkan ve başkan yardımcılarının odalarının yanı sıra Seminer ve Toplantı Salonu eksikliğimizi gidermek için bir alan oluşturuyoruz. Belediyemize ait arşiv bölümünü beşinci katımıza taşıyarak burayı da yeni kurulan birimlerimize tahsis etmeyi düşünüyoruz. Dördüncü katımızda ise Sosyal Hizmetler Birimi, Nikah Memurluğu, Basın Yayın Birimi, Zabıta Müdürlüğü, Satın Alma Müdürlüğü ile Destek Hizmetler Müdürlüğü’ne tahsis ederek belediye hizmet binamızdaki çalışmalarımız tamamlanmasıyla birlikte modern bir yapıya kavuşturulacaktır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.