İncirliova Çamurdan Kurtuluyor

İncirliova Çamurdan Kurtuluyor

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe merkezi başta olmak üzere köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerindeki yol yapım onarım ve bakım çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, göreve gelmesiyle birlikte ilçe merkezi başta olmak üzere köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerindeki yol yapım onarım ve bakım çalışmalarının hızla devam ettiğini dile getirerek; “Sınırteke, Osmanbükü, Yazıdere, Erbeyli, Gerenkova mahallelerimiz başta olmak üzere daha önce başlattığımız yol yapım çalışmalarına Karagözler ve Arpaderesi Mahallelerimizde devam ediyoruz. Arpaderesi Mahallesi’nde yıllardır yapılamayan köy meydanını düzenleyerek yaklaşık bin metrekarelik parke taşı döşeme işini gerçekleştirdik. Ayrıca, mahallemizde bulunan okul yolunu genişletme çalışmalarımızı tamamlayarak istinat duvarımızı da ördük. Karagözler mahallemizde başlattığımız yol yapım çalışmaları kapsamında yaklaşık 2 bin metrekare parke taşı işini gerçekleştirdik. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizdeki çalışmalarımız aciliyet ve öncelik durumuna göre tespit etmekteyiz. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde Hacı Ali Obası ve Acarlar Mahallemizde de benzer çalışmaları başlatacağız” dedi.

İKİNCİ YILDA HEDEF 45 BİN METREKARE

İncirliova’nın tamamına eşit hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarına vurguda bulunan Başkan Kale; “Göreve gelmemizle birlikte bugüne kadar yaklaşık 20 bin metrekare yeni parke taşı döşeme işini gerçekleştirdik. Ayrıca, bozulan ve tamirat isteyen yollarımızda da yaklaşık 6 bin metrekare tamirat işini gerçekleştirdik. Görev süremizin ikinci yılında ise yaklaşık 45 bin metrekare parke taşı döşeme işini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. İnşallah beş yıllık görev süremiz içerisinde ilçemizde çamurlu yol bırakmayacağız” dedi.Başkan Kale, ayrıca parke taşı döşeme işlerinin yanı sıra dar olan bazı yolların genişletme, çıkmaz sokak olarak tabir edilen yolların ise açılarak ana caddelere bağlantılarının yapılması için de çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.