İncirliova Modern Lostra Salonuna Kavuştu

İncirliova Modern Lostra Salonuna Kavuştu

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe merkezi Sevgi Yolu güzergahında bulunan ayakkabı boyacıları için lostra (ayakkabı boyama) salonunu hizmete açtı.

Modern yaşanılabilir kentlerde böylesine çalışmaların olması gerektiğine dikkat çeken Başkan Kale; “Halkımızın geneline hizmet etmek için çabalıyoruz. İmkanlarımız dahilinde vatandaşlarımızın isteklerini yaşadıkları sorunları çözmek için her zaman elimizden geleni yapacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın. Buradaki ayakkabı boyacısı arkadaşlarımız yaz ve kış aylarında hava şartlarından dolayı olumsuz etkilenmekteydiler. Bundan dolayı da kendilerine böyle bir salon yapmaya karar verdik.Talep gelmesi durumunda ilçemizde değişik noktalara buna benzer salonları yapmaya devam ederiz. Bizim için önemli olan vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını ortadan kaldırmaktır” dedi.

“KİMSENİN DÜŞÜNMEDİĞİNİ BAŞAKANIMIZ YAPTI”

Yıllardır olumsuz hava şartlarından dolayı sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren ayakkabı boyacıları salonun yapılmasından büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Bugüne kadar hiçbir belediye başkanının kendilerini bu şekilde düşünmediğine de vurguda bulunan ayakkabı boyacıları “Allah başkanımızdan razı olsun. Bize değer verip yağmurdan, güneşten kurtarıp böyle modern bir salonu hediye ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.