İş adamının cesedini turistler buldu!

İş adamının cesedini turistler buldu!

Aydın’ın Efeler İlçesinde elektrik taahhüt işleriyle uğraşan iş insanı evli ve 2 çocuk babası Tanju Tor (51), 3 Ağustos günü ayrıldığı evine gece dönmedi.

Ailesi onu ararken, Tor’un cesedi Selçuk İlçesi Pamucak sahilinde turistler tarafından bulundu.

İş insanı Tanju Tor, 3 Ağustos sabahı evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Ailesi Tor’u önce yakınlarının yanında aradı. Bulamayınca jandarma ve polise haber verildi. 4 Ağustos günü saat 11.00 sıralarında Selçuk İlçesine Bağlı Pamucak sahilinde dolaşan yabancı bir grup turist yerde yatan bir erkek cesedi buldu. Olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevke dildi. Yerde cansız yatan cesedin kimliği jandarmanın yaptığı kontrolde kayıp İş İnsanı Tanju Tor’a ait olduğu öğrenildi. Tanju Tor’un cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Burada yapılan otopsiden sonra Tor’un cenazesi Efeler İlçesinde 5 Ağustos Pazartesi günü Kuyucular Mezarlığında toprağa verildi.

“ÖLÜM NEDENİ ARAŞTIRILIYOR”
Tanju Tor’un İzmir’deki kardeşi Yusuf Arun (39), konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ağabeyimin kesin ölüm sebebi otopsi sonrası belirlenecek. Ancak ağabeyimin kalbinde rahatsızlığı vardı. Biz kalp krizinden ölmüş olabileceğini düşünüyoruz. Çok üzgünüz” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.