İsabeyli’ye 5 Ayda 5 Milyon Liralık Yatırım
Bekir Kuvvet Erim, “30 Mart 2014’e kadar İsabeyli’nin Belediye Başkanıyım. Beldeme hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.
BU HABERİN 4 AYRI VİDEOSU VAR
İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, beldede yapımı devam eden çalışmaları Site Editörümüz M.Şevket Altınayar ile birlikte gezdi. 2104 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin ardından İsabeyli Belediyesi’nin kapatılacağını ve kendisinin de görev süresinin tamamlanacağını ifade eden Erim, “Buna rağmen hizmetlerimize devam ediyoruz. İsabeyli şantiye haline geldi. Nazilli’de doğalgaz çalışmaları durduruldu. Ama İsabeyli’de devam ediyor. Seçim öncesi tribünlere oynasaydım ben de doğalgaz çalışması yapmazdım. Biz vatandaşa hizmet gitsin diye çalışıyoruz. İsabeyli’de 5 ayda 5 milyon TL’lık yatırım yapacağız” dedi.
• ‘30 MART’A KADAR İSABEYLİ’NİN BELEDİYE BAŞKANIYIM’
İsabeyli’nin tamamında alt yapı çalışmalarının bütün hızıyla devam ettiğine dikkat çeken Bekir Kuvvet Erim, “Aslında yollarımız çok bozuk. İsteseydik bozuk yolları daha önce düzeltebilirdik. Ama yolları düzetmeden önce, yap tekrar boz olmasın diye alt yapı çalışmalarımızı tamamlamak istedik. İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarının ardından şimdi de doğalgaz borularının döşeme işlemleri devam ediyor” şeklinde konuştu. Seçimlerden önce alt yapı çalışmalarının cesaret işi olduğuna dikkat çeken Erim, “Benim görevim 30 Mart’ta bitecek. 30 Mart 2014’e kadar İsabeyli’nin Belediye Başkanıyım ve hizmet etmeye devam edeceğim” dedi. Erim, İsabeyli’ye 3 kilometre ana doğalgaz borusu döşeneceğini, tali yollar için müracaatta bulunduklarını ve çalışmaların 1 ay içinde tamamlanacağını sözlerine ekledi.
• ‘İSABEYLİ’NİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ’
Bekir Kuvvet Erim, İsabeyli’nin resmi nüfusunun 5 bin civarında olduğunu ve her geçen gün artmaya devam ettiğini söyledi. Üniversite öğrencileriyle birlikte bu sayının 11 bin civarında olduğunu kaydeden Erim, “Yatırımlarımızı, İsabeyli nüfusunun 25 bin olduğunu hesaplayarak, ileriyi düşünerek gerçekleştiriyoruz. Örneğin 2 adet yeni su deposu yaparken, eskilerini tadilattan geçiriyoruz. Şu anda toplam 1000 ton kapasiteli 5 adet su depomuz var” ifadelerini kullandı. Erim, 5 milyon TL’lık yatırımların bir kısmının İller Bankası’ndan gelen parayla, bir kısmının da hibe kredileri vasıtasıyla gerçekleştirdiklerini söyledi. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.