Isıtıcı siparişlerini yetiştiremiyor...

Isıtıcı siparişlerini yetiştiremiyor...

Son zamanlarda işletmelerde ve özel dairelerde oldukça yaygın olarak kullanılan halojen rezistanslar Aydın'ın en çok satan ürünleri arasına girdi.

Nazilli'de bulunan Deniz Teknoloji firma yetkilisi Maruf Taşkıran özellikle kış aylarında açık havada sıcak ortam imkanı sunan bu ısıtıcıların siparişlerine yetişemediklerini söyledi.

Sadece Aydın'da değil Türkiye'nin hemen hemen her şehrinden sipariş aldıklarını dile getiren Deniz Teknoloji Firma Yetkilisi Maruf Taşkıran "Açık alanda kullanılmak üzere halojen ısıtıcılar, karbon masa altı ısıtıcıları, bistro masa altı karbon ısıtıcı çeşitleriyle özellikle kış aylarında her müşterimize hizmet veriyoruz. Kafe, dış ortam, cam balkon, teras, kış bahçesi, veranda, çardak, ofis ve restaurant ısıtıcısı gibi işletmelerde müşterilerinin ısınmasını isteyen işletmeciler, halojen ısıtıcıları tercih ediyor. Ayrıca 50 ile 250 metrekare ofis, ev, kapalı alan işletmelere yönelik de seramik fanlı ısıtıcıları öneriyoruz. Halojen ısıtıcılar daha az enerji harcayarak etkili bir ısıtma elde etmenizi sağlar. Genellikle müşterilerimiz hem ekonomik yönden hesaplı olması hem de kış ayını bile kısa kolluyla gün geçirmenin verdiği keyifle bizleri tercih ediyor." dedi.

Dış ortam ısıtması ve spot ısıtma ihtiyacı hissedilen mekanlarda etkili bir şekilde kullanılabilen bu ürünlere http://denizteknoloji.com/ adresinden veya 05326018616-02563141010 telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.