İYİ Partili Kural: "Alevlere neden geç müdahale edildi?"

İYİ Partili Kural: "Alevlere neden geç müdahale edildi?"

İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı Sözcüsü Durmuş Kural, Çine’nin Gökbel Dağı’nda çıkan orman yangınına ekiplerin neden geç müdahale ettiğini sordu.

HAVADİS HABER-Çine'nin Akçaova Mahallesi'nde dağlık kesimdeki çam ağaçlarının bulunduğu alanda, 1 Ağustos Cumartesi günü henüz belirlenemeyen nedenle başlayan orman yangını geniş bir alana yayılmıştı. Saatler süren yangınla ilgili İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı basın açıklaması yaptı. İl Teşkilatı sözcüsü Durmuş Kural, alevlere neden geç müdahale edildiğini sordu.
Çine ilçesindeki yangının kontrol altına alındığını ancak bölgeye ulaşım zorluğu ve rüzgarın etkisiyle Yatağan ilçesine sıçrayan yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan İYİ Partili Kural, “Aydın'ımızın, ülkemizin akciğerlerinin yanmaması için tüm halkımızı daha duyarlı ve bilinçli davranmaya davet ederken, yangına ilk müdahalenin niçin geç yapıldığının da araştırılmasını yetkililerden beklediğimizi İyi Parti Aydın İl Başkanlığı olarak kamuoyuna saygılarımızla sunarız."ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.