İYİ Partili Meclis Üyesi Mustafa Tınaz; "2021 Nazilli'nin yatırım yılı olacak"

İYİ Partili Meclis Üyesi Mustafa Tınaz; "2021 Nazilli'nin yatırım yılı olacak"

İYİ Parti Nazilli Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tınaz, belediyenin kısıtlı bütçelerle çok güzel işler yaptığını, 2021 yılının da yatırım yılı olacağını söyledi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN- İYİ Partili Nazilli Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tınaz, Havadis Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, belediyenin çalışmalarını değerlendirdi. Kısıtlı bütçe ile büyük işler yapıldığını kaydeden Tınaz, pandemi sürecinde Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın sosyal belediyecilik ve kriz belediyeciliği yönetimini çok iyi uyguladığını belirtti. 

"Hem borç ödedik, hem de hizmet ürettik"

Tınaz, açıklamasında şunları söyledi;"2019 Nisan ayından bu yana Nazilli "iyi belediyecilik" ile yönetiliyor. 2020 yılında da Sayın Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan öncülüğünde bütçemizin kısıtlı olmasına rağmen çok güzel işler yaptık. Hem borç ödedik, hem de hizmet ürettik.Kırsal mahallelerden, şehir merkezine kadar pandemi sürecinde belediyemiz vatandaşlarımızın her zaman yanında oldu.Sosyal belediyecilik anlayışıyla 7'den 70'e her kesimden vatandaşlarımıza hizmet götürüldü.Öncelikle gecesini gündüzüne katarak büyük fedakarlık gösteren personel arkadaşlarımızdan Allah razı olsun."

" 270 bin metrekarelik yol hizmeti" 

İlçe genelinde göreve geldikleri günden bu yana şehrin kritik noktalarında yol yenileme çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyleyen Tınaz,"Özellikle belirtmek gerekirse, Yıldıztepe Mahallesi 85 sokak, Turan Mahallesi, Karaçay Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Altıntaş Mahallesi ve birçok mahalle de Nazillimize yakışır yollar yapıldı. 270 bin metrekarelik parke taşı döşemesi gerçekleştirildi.Ayrıca başkanımız, şehrin tarihinin canlandırılması konusunda yoğun bir mesai harcıyor."diye konuştu. 

whatsapp-image-2021-01-12-at-01.13.10.jpeg

" 2021 yılı yatırım yılı olacak" 

Meclis üyesi Tınaz konuşmasını şöyle sürdürdü;" İYİ Parti belediyeciliği başkanımız Kürşat Engin Özcan liderliğinde 2021 yılında parlayan yıldız olacaktır. 2021 yılı yatırım yılı olacaktır. Bizlerde İYİ Parti belediye meclis üyeleri olarak belediye başkanımızın her zaman yanında olacağız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.