İYİ Partili Özcan; "10 bin kişiyi iş sahibi yapacağım"

İYİ Partili Özcan; "10 bin kişiyi iş sahibi yapacağım"

Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan, seçim çalışmaları kapsamında fabrika işçileriyle bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan, Organize Sanayi bölgesinde bulunan bir fabrikanın işçileriyle bir araya geldi. Özcan'a, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve çok sayıda partili eşlik etti. Nazilli'de istihdamın yolunun ilçeye yatırımcı çekmekten geçtiğini söyleyen Özcan, bu anlamda yatırımcılara yer tahsis edeceklerini belirtti.

1-392.jpg

"YATIRIMCIYI NAZİLLİ'YE ÇEKECEĞİZ"
Nazilli'nin en büyük sorunlarından birisinin istihdam olduğunu ifade eden Özcan, yatırımcıları Nazilli'ye çekecek projeler gerçekleştirerek 5 yılda 10 bin kişiyi iş sahibi yapacaklarını müjdeledi. Özcan, “100.000'lik planlarda sanayi imarlı yerler Nazilli’mizde es geçilmiş. Nazilli’mize yatırımcı gelsin istiyorsak öncelikli olarak yer tahsisi yapmak gerekiyor. Organize Sanayi bölgelerinde her fabrikayı açamıyorsunuz. Biz tesisleşmesi olan ve büyüme hedefindeki büyük yatırımcıya yer tahsisi önerisiyle gideceğiz. Bunu ciddi olarak planlıyoruz. Sadece 5 yılda en az 10 bin gencimizi iş sahibi yapacağız” dedi.

2-360.jpg

3-306.jpg

4-206.jpg

5-101.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.