İYİ Partili Sarı, “Ardından kırk it havlamayan kurt, bozkurt değildir”

İYİ Partili Sarı, “Ardından kırk it havlamayan kurt, bozkurt değildir”

İYİ Partili Sarı sosyal medya hesabı üzerinden, “Cemal Sarı'nın dava adamlığını sorgulamaya ne kapasiteniz yeter ne de çapınız” diyerek sert açıklamalarda bulundu.

GÜNAY PABUŞÇU-Tartışmalı kongre sürecinin ardından yaklaşık 2 sene boyunca yürüttüğü il başkanlığı görevini, yerine seçilen Süleyman Demirci’ye bırakan eski İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, sosyal medya hesabı üzerinden çok sert açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olmak üzere, kendilerine güven duyanların yüzlerini kara çıkarmadıklarının altını çizen Sarı, “Aydın'da partimize tarihi başarılar sağladık. Bilen bilir, bilmeyende kendi bilir. Şimdi görevi devrederken, geçmiş dönemde görevimizi yerine getirmenin huzurunu yaşıyorum. Ancak, başarılarımızı anlama kapasitesi olmayanlar veya hazmedemeyenler, özellikle sosyal medyada, şahsımla ilgili kendi seviyesizliklerini yansıtan bir takım paylaşımlar yapmaktadırlar. Aydın dışından Aydın'a kadar, bu kadar yanlış insanın bize karşı çemkirmeleri de durduğumuz yerin doğru olduğunu göstermektedir.” dedi.

“ABDESTİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK”
“Türk Milliyetçiliği ve ömrümü vakfettiğim dava adamlığımın zekatı bile topunuza fazla gelir” diyen Sarı, “Bıyığımızda keramet arayıp, Türk Milliyetçiliğimize söz edenler Cemal SARI'nın dava adamlığını sorgulamaya ne kapasiteniz yeter ne de çapınız. Gam yok diyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki, ardından kırk it havlamayan kurt, bozkurt değildir.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.