İzciler Kulüpler Kampında Ter Döküyor

İzciler Kulüpler Kampında Ter Döküyor

Erzurum’da izcilik kulüp kampı start aldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kampüsü içerisinde çadırlar kuran izciler kampa girdi. İzcilik İl Temsilcisi ve İzci Lideri Emre Ertan, 6 gün sürecek...

Erzurum’da izcilik kulüp kampı start aldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kampüsü içerisinde çadırlar kuran izciler kampa girdi. İzcilik İl Temsilcisi ve İzci Lideri Emre Ertan, 6 gün sürecek olan kampa günde 125 öğrencinin olmak üzere toplam 40 öğrencinin iştirak edeceğini söyledi. Ertan, “Büyükşehir Belediyemiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Emniyet Müdürlüğümüzün destekleri ile başlatmış olduğumuz İzcilik Kulüpler Kampı güzel bir ortamda başladı. Havanın güzel olması da işlerimizi kolaylaştırdı” dedi.

TAŞKESENLİGİL İZCİ KAMPINDA

Erzurum’da önceki gün başlayan İzci Kulüpler Kampına Nenehatun Spor Kulübü, Ejder Spor Kulübü, Polisgücü, Yeşil Yaprak Spor İzcilik Kulübü ve Gençlikspor İzcilik Kulübü izcileri katılıyor. İzcilik kampını ziyaret eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, izcilere ve izci liderlerine başarı dileğinde bulundu. Taşkesenligil, izci selamı ile izcileri selamlarken, faaliyetler hakkında izci liderlerinden bilgi aldı. Taşkesenligil, bu önemli sosyal ve sportif aktiviteye destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ederken, izcilerin kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak kalarak doğa olaylarına uyum sağlamasının ve birlikteliğin sağlanması adına kulüpler kampının çok önemli bir etkinlik olduğunu söyledi.

KAMP EĞİTİMİ ALIP, ÇOCUK OYUNLARI ÖĞRENİYORLAR

Toplam altı gün sürecek olan İzcilik Kulüpler Kampı’nda İzci Liderleri Özcan Işık ve Nuri Karslı, kampa katılan öğrencilere izcilik temel eğitim bilgileri konusunda eğitim verirken, Nevzat Bayraktar, Necmettin Duran ve Ahmet Duyar izcilere tarihi ve turistik yerler hakkında bilgi veriyor. Çetin Sarıgül ise unutulmaya yüz tutan geleneksel çocuk oyunları hakkında öğrencilere çocuk oyunları eğitimi veriyor. İzcilik İl Temsilcisi Emre Ertan, kampın Cumartesi akşamı sonuçlanacağını belirterek, kendilerine destek veren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ertan, kampta izcilik temel eğitim bilgilerinin yanı sıra katılımcı öğrencilere buz pateni, çim hokeyi, at biniciliği ve çocuk oyunları eğitimi verildiğini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.