Kağıtsporlu İki Minik Güreşci Madalya Kazandı

Kağıtsporlu İki Minik Güreşci Madalya Kazandı

Konya’da yapılan 13 Yaş Minik Erkekler Serbest Stil Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu güreşciler bir altın, bir bronz madalya kazandı.Türkiye Güreş Federasyonu 2015...

Konya’da yapılan 13 Yaş Minik Erkekler Serbest Stil Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu güreşciler bir altın, bir bronz madalya kazandı.

Türkiye Güreş Federasyonu 2015 faaliyet takviminde yer alan 13 Yaş Minik Erkekler Serbest Stil Güreş Türkiye Şampiyonası 04-06 Haziran tarihleri arasında Konya’da yapıldı. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Kongre ve Spor Salonu’nda yapılan şampiyonaya 700’e yakın sporcu katıldı. Zorlu maçları bünyesinde barındıran 13 Yaş Minik Erkekler Serbest Stil Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu minik güreşcilerde beklenen performansı vererek Türkiye dereceleri yaptı.

700 sporcunun arasında 26 kiloda Kağıtsporlu Yusuf Yoldaş şampiyon olurken, 75 kiloda Hamdi Arda bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu. 70 kulübün arasında ise mavi beyazlılar altıncı sırada yer aldı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi. Kulüp branş sorumlusu Muhammed Feyzi Karabıyık, alt yapıda alınan başarılı sonuçlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Alt yapıda güzel bir ekibimiz var. Ekibimizle birlikte uzun soluklu çalışmalar yaparak yeni genç yetenekleri Türk Güreşine kazandırmak için mücadele ediyoruz. Alınan bu güzel başarılardan dolayı antrenörlerimizi ve sporcu kardeşlerimi kutluyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.