Karacasu'da Domuzlar Sürücülerin Kabusu Oldu!

Karacasu'da Domuzlar Sürücülerin Kabusu Oldu!

Karacasu’da yaban domuzları sürücülerin de kabusu haline geldi.

HABER MERKEZİ-Karacasu’da daha iki ay içinde Nargedik yolunda bir otomobile çarparak büyük hasara yol açan yaban domuzu aynı yolda bu kez Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’nın da içerisinde olduğu Onur Öztürk yönetimindeki 09 H 003 plakalı makam aracına çarparak kazaya neden oldu. Kaza maddi hasarla atlatıldı.

Karacasu’da son birkaç yıldır sayıları hızla artan yaban domuzları sürüler halinde ana yollara çıkarak trafik kazalarına neden olurken sürücülerin de kabusu haline geldi.

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı dün akşam şoförü Onur Öztürk’ün kullandığı 09 H 0003 plakalı makam otomobiliyle Yukarı Görle Mahallesine gitti. Mahalle ziyaretinin ardından saat 22.00 sıralarında ilçe merkezine dönüş yapan Başkan Büyükyapıcı, Nargedik Mahallesini geçip Yazır istikametine seyir halinde iken önlerine aniden çıkan yaban domuzunun otomobile çarpması sonucu kaza meydana geldi.

Neye uğradıklarını şaşıran Başkan Büyükyapıcı ve şoförü kazadan darbe almadan çıktı. Çarpmanın etkisiyle hava yastığı açılan otomobilin ön farları ve ön camı kırılması sonucu maddi hasar meydana gelirken başkan ve şoförünün yara almadan kazayı atlatması sevinçle karşılandı. Kazaya neden olan yaban domuzu ise otomobile çarptıktan sonra gözden kayboldu.

Başkan Büyükyapıcı, “Arka koltukta oturduğum için domuzu görmedim ama iri bir domuz koşarak araca çarpmış. Otomobilde hasar meydana geldi. Allah’tan bizde bir şey yok. Verilmiş sadakamız varmış ” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.