Karacasu'da Uyuşturucu Operasyonu!

Karacasu'da Uyuşturucu Operasyonu!

Karacasu İlçe Jandarma ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında gençlerin hayatını karartan zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

Geçtiğimiz hafta elma bahçesine yapılan uyuşturucu operasyonunda bin 100 kök hint keneviri yetiştiren baba ve oğlunu suçüstü yakalayan jandarma ekipleri bu kez de aynı mahallede bir kadını ormanda yetiştirdiği 100 kök hint keneviri ile yakaladı. 

Edinilen bilgiye göre uyuşturucu ile mücadele kapsamında suçlulara göz açtırmayan ilçe jandarma komutanlığına bağlı ekipler, yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Karacaören Mahallesinde yaşayan bir kadının ormanlık alanda Hint keneviri yetiştirdiği bilgisine ulaştı. 

ORMANDA YETİŞTİRMİŞ
Yapılan takip üzerine Karacaören Yaylasındaki orman içerisinde bir metreye ulaşmış 100 kök Hint keneviri ele geçiren Jandarma ekipleri, olayla ilgili 50 yaşındaki yalnız yaşayan H.A. adındaki kadını gözaltına aldı.
Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından aynı gün adliyeye sevk edilen H.A. Cumhuriyet Savcılığında ifadesi alındıktan sonra “Yasa dışı hint keneviri yetiştirmek” suçundan çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, ele geçirilen hint kenevirinin toplanarak yine jandarma ekipleri tarafından imha edildiği bildirildi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.