Karaman’da Ramazan Etkinlikleri İçin Yeni Alan

Karaman’da Ramazan Etkinlikleri İçin Yeni Alan

Karaman Belediyesi, Kent Meydanı Projesi kapsamında, yıkılan eski devlet hastanesinin bulunduğu alanı Ramazan etkilikleri için hazırladı.Konuyla ilgili olarak Karaman Belediyesinden yapılan yazılı açı...

Karaman Belediyesi, Kent Meydanı Projesi kapsamında, yıkılan eski devlet hastanesinin bulunduğu alanı Ramazan etkilikleri için hazırladı.

Konuyla ilgili olarak Karaman Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, "Karaman’ın en önemli projelerinden birisi olan Kent Meydanı Projesi kapsamında, devri Karaman Belediyesi’ne gerçekleştirilen eski devlet hastanesi binası yıkım işlemi tamamlandı. Yıkılan binanın bulunduğu alana belediye ekiplerince sıcak asfalt serildi. Bu sayede eski devlet hastanesi bahçesinde oldukça geniş bir alan oluştu. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce her yıl düzenli olarak organize edilen ve Karaman Kalesinde gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri bu yıl eski devlet hastanesi bahçesinde oluşturulan alanda gerçekleştirilecek. Ramazan etkinlikleri kapsamında satış-tanıtım stantları kurulacak. Ayrıca Ramazan ayı boyunca, ilahi konserleri, tiyatrolar, orta oyunları gibi her gün farklı etkinlikler yapılacak. Ramazan ayı bu yılda dolu dolu geçecek" denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.