Kaymakam duyurdu: Karacasu'da ilk pozitif vaka görüldü

Kaymakam duyurdu: Karacasu'da ilk pozitif vaka görüldü

Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, ilçede ilk koronavirüs vakasının tespit edildiğini açıkladı.

GÜNAY PABUŞÇU-Kovid-19 pandemi sürecinde pozitif vaka görülmemesiyle dikkat çeken Aydın'ın Karacasu ilçesinde numuneleri pozitif çıkan bir koronavirüs hastası tespit edildi.

Karacasulu vatandaşlara durumu bildiren açıklamayı Kaymakam Soley yaptı. Koronavirüsün ilçede  daha fazla yayılmaması için daha duyarlı davranıp alınan tedbirlere, kurallara kesinlikle uyulması büyük önem arz etmekte olduğunun altını çizen Soley ifadelerinde şunları kaydetti:
 
"Covid-19 pandemi sürecinde ilçemizde herhangi bir bulaşı sorunu yaşanmamışsa da kontrollü yaşam sürecine girdiğimiz bu dönemde ilçemiz Ataeymir Mahallemize bayram nedeniyle İzmir'den gelen bir vatandaşımızın geldiği evde temaslı olarak izole altına aldığımız bir yakınında izolasyonun 7. gününde (dün) alınan numuneleri pozitif çıkarak maalesef Covid-19 ilçemizde de vuku bulmustur.

Filyasyon ekiplerimiz ve güvenlik güçlerimizce temash tespitlisi çalışmaları sürmekte olup Ataeymir Mahallemizde alınacak tedbirler; gün içerisinde belirlenip açıklanacaktır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.