Kaymakam Soley ve Başkan İnal'dan şehit ailelerine ziyaret

Kaymakam Soley ve Başkan İnal'dan şehit ailelerine ziyaret

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal ve Kaymakam Ahmet Soley terörle mücadele esnasında şehit düşen 3 Karacasu'lu hemşehrilerinin ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal ve Kaymakam Ahmet Soley, Kurban bayramı vesilesi ile Karacasu ilçesinden olan ve geçtiğimiz yıllarda şehit düşen Emrah Ceylan, Kenan Karabacaklı ve Sührap Kılınç'ın ailelerine bayram ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerin sonrasında Belediye toplantı salonunda da personel ile bir araya gelen İnal çalışma arkadaşlarına tatlı ikramında bulunan İnal şehit ailelerine gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında "İlçemizin terörle mücadele kahramanları, şehitlerimizin ailelerini ziyaret ederek Mübarek Kurban Bayramlarını kutladık. Rabbim şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin. Böyle acıları bir daha yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

İNAL "BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ!"

Başkan İnal Şehit ailelerini ziyaretinin ardından Belediye hizmet binası toplantı salonunda personel ile bir araya gelerek bayramlaşma programına katıldı inal burada personele bayramlık tatlı ikramında bulundu. Bayramlaşma programı sonrasında ise "Biz büyük bir aileyiz! Karacasu Belediyesi olarak yarın idrak edeceğimiz Kurban bayramı vesilesi ile aile içerisinde bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Her bir aile ferdimize ayrı ayrı gösterdikleri özveri ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Herkese sağlık, mutluluk ve huzur dolu güzel bir bayram dilerim" dedi.

8e962806-8b19-4e39-a89f-79c63c36cb37.jpg

9cb65259-e6d6-4e83-980c-52067261ce0c.jpg

ad6d1d06-d5d1-4f4b-aa20-a131601f8e92.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.