Kendall Jenner, 20. Dosso Dossi Fashion Show’da

Kendall Jenner, 20. Dosso Dossi Fashion Show’da

Türkiye’nin en büyük moda organizasyonlarından 20. Dosso Dossi Fashion Show Antalya’da gerçekleştirilirken, Hollywood’un ünlü reality şov ailesi Kardashian’ların en genç üyelerinden Kendall Jenner, aç...

Türkiye’nin en büyük moda organizasyonlarından 20. Dosso Dossi Fashion Show Antalya’da gerçekleştirilirken, Hollywood’un ünlü reality şov ailesi Kardashian’ların en genç üyelerinden Kendall Jenner, açılış defilesinde podyuma çıktı. Kendall, sirk temasıyla hazırlanan podyumda 50 mankenle birlikte yürüdü.

Antalya Expo Center’da düzenlenen dünyaca ünlü top modelleri Türkiye’de podyuma çıkartan Dosso Dossi Fashion Show, önemli bir organizasyona imza attı. Türkiye’nin en büyük moda organizasyonu Dosso Dossi Fashion Show, kapsamında, mankenlik kariyerinde hızla ilerleyen ve dünyanın en ünlü top modelleri ile aynı podyumları paylaşan Kendall Jenner de podyuma çıktı. Yüzlerce davetli ve basın mensubunun katılımıyla gerçekleştirilen defileye baş manken olarak çıkan Kendall Jenner, Behcetti, Moda Larissa, Icon ve Fimore firmalarının kreasyonlarından oluşan 4 kıyafet sundu.

Azeri şarkıcı Elnur’un da bir şarkıyla sahne aldığı Dosso Dossi Fashion Show’da ünlü tekstil firmalarının yeni sezon kreasyonları sergilendi. Yaklaşık 150 tekstil firmasının ve 5 bin tekstil alıcısının bir araya geldiği organizasyon süresince 500 mankenin görev alacağı 50’ye yakın defile de düzenlenecek.

ANTALYA’YA SİRK GELDİ

Son olarak Dolce & Gabbana’nın defilesine çıkarak moda otoritelerinin dikkatini çeken 19 yaşındaki top model Kendall Jenner için Antalya’da çok özel bir podyum hazırlandı. Her defilede farklı temalarla podyum hazırlayan Dosso Dossi Fashion Show’da Kendall Jenner, 50 mankenle birlikte sirk temalı podyumda yürüyerek, defileyi izlemeye gelenleri büyüledi. Podyumun çevresinin bu yıl yeniden Spor Toto Süper Lig’e yükselen kırmızı beyaz renklerle donatılması dikkat çekti.

YENİ TOP MODEL

Dünyaca ünlü şov yıldızı Kim Kardashian’ın üvey kız kardeşi olan Kendall Jenner, otoriteler tarafından moda dünyasının “yeni top modeli” olarak adlandırılıyor. 19 yaşındaki Kendall Jenner, İlkbahar -Yaz 2015 koleksiyonlarının görücüye çıktığı moda haftalarında Dolce & Gabbana’dan önce de Ports 1961, Marc Jacobs, Donna Karan, Diane Von Furstenberg, Fendi, Bottega Veneta, Tommy Hilfiger, Emilio Pucci gibi pek çok moda devinin defilelerinde boy gösterdi.

AZERİ ŞARKICI ELNUR

9 Haziran’da gerçekleştirilen sonbahar-kış kreasyonlarının sergilendiği defile ünlü koreograf Öner Evez yönetiminde görsel şova dönüştü. Eurovision sonrasında ayağının tozuyla Antalya’ya gelen Azeri şarkıcı Elnur da defile sırasında podyuma çıktı. Yaklaşık 40 mankenin katılımıyla gerçekleştirilen defilenin sürprizi Elnur seslendirdiği şarkısıyla bir şova imza attı. Dünyanın sayılı moda organizasyonları arasında yer alan Dosso Dossi Fashion Show, daha önce Adriana Lima, Erin Heatherton, Isabeli Fontana, Miranda Kerr, Alessandra Ambrossio ve Lindsay Ellingston’u ağırlamıştı. Kendall Jenner’in podyuma çıktığı defileye geçmişte de olduğu gibi yerli ve yabancı basının ilgisi yoğun oldu.

DOSSO DOSSI FASHION SHOW HAKKINDA

İş adamı Hikmet Eraslan tarafından geliştirilen ve “özgün bir iş fikri” olarak Yargıtay tarafından onaylanan Dosso Dossi Fashion Show, İş Tatili konsepti altında yılda iki kez, Ocak ve Haziran aylarında düzenleniyor. Dosso Dossi Fashion Show, 2005 yılında 11 firma, 45 alıcının katılımı ile başladı. Bu yıl 20. organizasyonunda 150 firma ve 5 bin alıcı rakamına ulaşan etkinlik, Laleli ağırlıklı olmak üzere tekstil üreticileriyle, tekstil alıcılarını Expo Center’de düzenlenen fuar alanında bir araya getiriyor. Etkinlik sırasında Rusya ağırlıklı olmak üzere 30 ülkeden ve 200 farklı şehirden tekstil alıcıları geliyor. 14 Haziran’da sona erecek şov kapsamında yaklaşık 500 mankenin görev alacağı 50 defile düzenlenecek. Tekstil alıcıları, beraberlerinde aileleriyle birlikte geldikleri Antalya’da hem alışveriş hem de tatil yapma imkanı buluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.