Kocaeli’de Denize Düzeşen Köperk İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Kocaeli’de Denize Düzeşen Köperk İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Kocaeli’nin İzmit ilçesi sahil kesiminde bir kafenin rıhtımından denize düşen ve iskelenin altına sıkışan sokak köpeği, itfaiye ekipler tarafından kurtarıldı.İzmit Sekapark’ta bulunan bir kafede otura...

Kocaeli’nin İzmit ilçesi sahil kesiminde bir kafenin rıhtımından denize düşen ve iskelenin altına sıkışan sokak köpeği, itfaiye ekipler tarafından kurtarıldı.

İzmit Sekapark’ta bulunan bir kafede oturan vatandaşlar, kafenin rıhtımı altında deniz içinde çırpınan bir sokak köpeği görünce durumu itfaiye ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine harekete geçen Kocali Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, olay yerine gelerek denize düşen sokak köpeğini kurtarmak için çalışma başlattı.

Köpeğin rıhtım altında sıkıştığını belirleyen itfaiye dalış ekibi hazırlanarak suya girdiler. Ekipler, iskelenin altına sıkışan ve çok korktuğu anlaşılan köpeği çıkarmakta güçlük yaşadı. Uzun uğraşlar sonucunda dalış ekibi tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan köpek, karaya çıkarıldı. Sağlık durumu iyi olan sokak köpeği daha sonra itfaiye ekibi tarafından yeniden doğal ortamına salındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.