Konsem Yıl Sonu Etkinlikleri Devam Ediyor

Konsem Yıl Sonu Etkinlikleri Devam Ediyor

Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi’nde (KONSEM) yıl sonu etkinlikleri devam ediyor. Halk oyunları, bale, piyano ve keman grubu kursiyerleri muhteşem bir gösteri sergilerken, gece Konyaaltı Bele...

Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi’nde (KONSEM) yıl sonu etkinlikleri devam ediyor. Halk oyunları, bale, piyano ve keman grubu kursiyerleri muhteşem bir gösteri sergilerken, gece Konyaaltı Belediyesi Çocuk Korosu’nun konseriyle son buldu.

Mesleki ve sanat eğitimi kurslarıyla her yıl 7’den 77’ye yüzlerce kişiye kapılarını açan KONSEM, 2014-2015 eğitim öğretim yılını bir birinden renkli etkinliklerle sonlandırıyor. KONSEM yıl sonu etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda sahne alan kursiyerler, muhteşem konser ve gösterilerle izleyenlerden tam not aldı.

İlk olarak sahneye çıkan Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, zeybek ve Antalya Yöresi Halk Oyunları gösterisiyle muhteşem bir gösteri sergiledi. Ardından 4-7 ve üzeri yaş grubu bale kursiyerleri sahne aldı. Bir yıl gibi kısa süre içinde aldıkları bale eğitimiyle sahnede şov yapan kursiyerler, izleyenlerden büyük beğeni aldılar.

Çocuk ve yetişkin olmak üzere iki ayrı gruptan oluşan “Keman Orkestrası” ise Buket Güzel’in şefliğinde muhteşem bir konserle sahne aldı. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda KONSEM yıl sonu gösterileri kapsamında sahne alan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Korosu, seslendirdiği şarkı ve türkülerle beğeni topladı. Yaşları 7 ile 12 arasında değişen 29 çocuktan oluşan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Korosu da mini konser verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.