Kürşat Engin Özcan AK Parti'ye geçiyor mu?

Kürşat Engin Özcan AK Parti'ye geçiyor mu?

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, son günlerde “AK Parti’den teklif aldı, AK Parti’ye geçiyor” iddialarına yanıt verdi.

GÜNAY PABUŞÇU -İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı’nı ve İlçe Başkanı Cihat Öztürk'ü ziyaret etti. Ziyaretin ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Son günlerde “AK Parti’den teklif aldı, AK Parti’ye geçiyor” iddialarına açıklık getiren Başkan Özcan, “Ben sayın vekillerimizle, il başkanlarımız ve  ilçe başkanlarımızla siyaset yapmaksızın Nazilli’ye fayda sağlamak için görüşüyorum.” dedi.
“Nazilli halkına fayda sağlamak için görüşüyorum”
Genel ve yerel idarelerde kurulacak iyi ilişkiler neticesinde Nazilli’nin kalkınabileceğini inandığını dile getiren Başkan Özcan, “Beni şahsen tanıyanlar bilir. Ben herkesle iyi ilişkiler içerisinde olmaya çalışan birisiyim. İyi ilişkiler neticesinde Nazilli’mizin sıkıntılarının çözülebileceğini ve kalkınabileceğine inanan bir insanım. Ben yerelde ve genelde vekillerimizle, il başkanları, ilçe başkanlarımızla siyaset yapmaksızın görüşüyorum görüşüyorum.  Ben 7 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Yeterince siyaset yaptım.  Benim bundan sonraki hedefim, yerel belediyecilik üzerinden, Nazilli halkına fayda sağlamak olacaktır.” diye konuştu.
“Nazilli’yi kısır siyasetten kurtaralım”
İktidar partisi milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ile yaptığı görüşmelerden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de bilgisi olduğunu belirten Başkan Özcan, “Nazilli için yapılmış herhangi bir görüşmenin bir sakınca doğuracağını zannetmiyorum. Genel ve yerel idarelerde, kamuda ve özelde kimseyle sorunumuz yok. Maksadımız Nazilli içerisindeki kısır siyasetlerden kurtarılarak, Nazilli’ye kazandırmak olmalı diye düşünüyorum. Nazilli için yaptığımız görüşmelerin doğru ve yerinde olduğu kanaatindeyim.” ifadelerini kullandı.

c26073a0-e6c0-44c5-974a-cc3de6580126.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum