Kurumlararası Futbol Turnuvasında Gazeteciler Cemiyeti Esti 5-2

Kurumlararası Futbol Turnuvasında Gazeteciler Cemiyeti Esti 5-2

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü, TFF İl Temsilciliği ve Amatör Sporlar Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF)’nin ortaklaşa düzenlediği Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında Kars Kuzey Doğu Gazeteciler...

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü, TFF İl Temsilciliği ve Amatör Sporlar Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF)’nin ortaklaşa düzenlediği Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) fırtına gibi esti.

İlk karşılaşmada Kapalı Cezaevi ile karşılaşan KKDGC 1-0 mağlup duruma düştüğü karşılaşmayı 5-2 kazanarak ilk maçtan 3 puan çıkaran taraf oldu.

Kulüp Başkanlığını Ercüment Daşdelen, Antrenörlüğü Bedir Altunok’un yaptığı mavi beyazlı ekip ilk karşılaşmada sergilediği performansla karşılaşmayı izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Karşılaşmanın ilk yarısından itibaren rakibinin üzerine giden Gazeteciler cemiyeti, 1-0 mağlup duruma düşmesine rağmen rakibini 5-2 yenerek grupta ilk karşılaşmalar sonrasında gol averajıyla grup lideri oldu.

Gazeteciler Cemiyeti Antrenörü Bedir Altunok, ilk karşılaşmada aldıkları galibiyetin tesadüf olmadığını önümüzdeki haftalarda takımın daha iyi oynayacağını belirtti. Altunok, Cezaevi karşılaşmasında gösterdikleri performanstan dolayı futbolcularıda kutladı.

KKDGC Kulüp Başkanı Ercüment Daşdelen de, Cezaevi karşılaşmasının geride kaldığını ve Perşembe günü oynayacakları Diş Hastanesi maçı için hazırlık yaptıklarını ifade etti.

Daşdelen, “İlk karşılaşmamızda iyi oynadık. Haklı galibiyet aldık. İlk karşılaşma olmasına rağmen sporcularımızın performansından memnunum. Cezaevi güçlü rakipti. Buna rağmen sahada iyi olan bizdik. Turnuvaya 3 puanla başladık. Sporcularımı kutluyorum” diye konuştu.

ASKF Başkanı Burhan Taş ise yaptığı açıklamada bu yıl ikincisini düzenledikleri Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Burhan Taş, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz turnuvaya 22 takım katıldı. Burada amacımız spor ile insanları buluşturmak ve sporu gelecek nesillere sevdirmek. İlk karşılaşmalarımız oynandı. Çok güzel maçlar oldu. Centilmenlik içerisinde geçen karşılaşmalara katılan bütün kurumlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

TFF İl Temsilcisi Metin Rıza Akıl da, turnuvaya katılan kurumlara başarılar dileyerek, karşılaşmaların spor ahlakına uygun olarak yapılmasını istedi.

Öte yandan kente görev yapan ulusal ve yerel basının temsilcilerinin ve fahri muhabirlerinin yer aldığı KKDGC’li sporcular aldıkları galibiyete sevinirken, KKDGC Başkanı Yücel Sezer’in kendileriyle ilgilenmediğini ve turnuvaya katılmaları için gerekli prosedürlerin yerine getirilmesinde yardımcı olmamasının üzüntüsünü yaşıyor. Sporcular kendilerini yalnız bırakmayan ve elini taşın altına sokan ikinci Başkan Ercümant Daşdelen’e, Gazete sahipleri Erbil Hüryurt, Yargıç Harmankaya ve KARSESOB Başkanı Adem Burulday’a ise teşekkür ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.