Kuyucak’ta Başkan-Esnaf Buluşması

Kuyucak’ta Başkan-Esnaf Buluşması

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan ve beraberindeki heyet ile bir araya gelerek, “Esnafın yanındayız” mesajı verdi.

GÜNAYPABUŞÇU -Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün ev sahipliğinde, Belenova Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemek programına, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan ve beraberindeki heyet, Kuyucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zühtü Şengün, Kuyucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, Pamukören Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı, Horsunlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Buharkent Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Şoförler Odası Başkanları ile ‘Yılın Ahisi’ seçilen esnafı katılım sağladı.
Belediye olarak esnafların her zaman yanında olduklarını söyleyen Başkan Ertürk esnafa destek mesajı verdi. AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, yemekten dolayı Başkan Ertürk’e teşekkür etti. Başkan Ertürk ile Çetindoğan, yemeğin sonunda Yılın Ahisi seçilen esnafa plaketlerini verdi.
Başkan Ertürk buluşmayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Ertürk,yaptığı açıklamada, “Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Selahittin ÇETİNDOĞAN ve beraberindeki heyet, Kuyucak Esnaf ve  Sanatkarlar Odası Başkanı Zühtü ŞENGÜN, Kuyucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerimiz, Pamukören Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yardımcısı, Horsunlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Buharkent Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Şoförler Odası Başkanları ve "Yılın Ahi'si" seçilen esnaf  kardeşlerimizle, Kuyucak Belediyesi Belenova Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldik” ifadelerine yer verdi.

6a747624-1a21-4bdf-bab7-857d449bcc7a.jpg

c7e39b03-be56-4c2e-88fc-769f80877e59.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.