LÖSEMİ HASTASI YILMAZ ÇELEN SONSUZLUĞA UĞURLANDI

LÖSEMİ HASTASI YILMAZ ÇELEN SONSUZLUĞA UĞURLANDI

Aydın Bozdoğan’da kızıyla birlikte lösemi tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Yılmaz Çelen sonsuzluğa uğurlandı. Lösemi hastası kızı Ebru babasının cenaze törenine katıldı.

GÜNAY PABUŞÇU- AYDIN'ın Bozdoğan ilçesinde, kızı Ebru Çelen'in (19) ardından lösemiye yakalanan Yılmaz Çelen (43), 4 Şubat Dünya Kanser Günü'nde yaşamını yitirdi.  Çelen için Bozdoğan Güneyyaka Mahallesi’ndeki Güneyyaka Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Çelen, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. 
Bozdoğan ilçesinde yaşayan ve 16 yaşındayken kan kanserine yakalanan kızı Ebru Çelen'in iki yıl süren tedavisinin ardından 2019 yılı Ocak ayı başında hastalığı yendi. Kızının iyileşmesinin ardından baba Yılmaz Çelen’de aynı hastalığa yakalandı. İyileştikten 6 gün sonra büyük bir şok yaşayan genç kız, yeniden aynı hastalığın pençesine düştü. Lösemi hastası Ebru Çelen, babası ile aynı hastane odasında tedavi gördü. Lösemi hastası genç kız ve babası için Türkiye çapında 'Belki sensin, bilemezsin' sloganı ile kan bağışı kampanyası düzenlendi. Bir yıldan bu yana kızı ile birlikte Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Onkoloji Bölümü’nde lösemi tedavisi gören Yılmaz Çelen(43) 4 Şubat Dünya Kanser Günü'nde yaşamını yitirdi.  Çelen için Bozdoğan Güneyyaka Mahallesi’ndeki Güneyyaka Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Çelen, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. 

KIZIMIN TEDAVİLERİ İYİ GİDİYOR

Eşi Yılmaz Çetin’i kaybeden acılı anne Gül Nergiz Çelen kızının tedavisinin iyiye gittiğini söyledi. Çelen, “Kızmın tedavileri iyi gidiyor. Eşimi kaybetmek hem beni hem de lösemi tedavisi gören kızımı çok sarstı.” açıklamasında bulundu.

EŞİMİN ANNESİ DE KAN KANSERİ

Eşinin annesi Gülser Çelen’in de kan kanseri hastası olduğunu belirten Çelen, “Kızım, eşim, şimde de kayınvalidem kan kanseri hastalığına yakalandı. Şu anda nakil beklenmiyor, kemoterapi tedavisi görüyoruz.” ifade etti.

KANSERİ YENELİM

Kan bağışına gönüllü olan herkese çok teşekkür eden Çelen, “ Ben bugün eşimi gömdüm ve geride çocuklarım kaldı. Kızımı iyileştirmek istiyorum. El ele verelim, hep birlikte kanseri yenelim. Kan bağışında bulunalım.” dedi.

0b359e4f-69d0-4739-af6b-b9fced09ad8f.jpg

e8982c5f-3048-4376-bfee-efa876bfc08c.jpg

f07df306-5e5f-402f-8680-2c303ba77c44.jpg

20200205_2_40694714_51854452.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.