"Meclis’te CHP’li Yıldız ile AK Partili Yavuz’dan söz düellosu

"Meclis’te CHP’li Yıldız ile AK Partili Yavuz’dan söz düellosu

Mecliste konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın “Ege Et sayesinde Türkiye'nin en ucuz ve kaliteli etini Aydın'da yiyoruz” cümlesine AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, “Yalan söylüyorsun” diyerek karşı çıktı.

GÜNAY PABUŞÇU -Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gıda, tarım ve orman alanında bazı düzenlemeler yapılması hakkında kanun teklifi görüşmelerine CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ile AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un tartışması damga vurdu.
CHP’li Yıldız, mevcut AKP iktidarı döneminde Aydın’da  Ege Et’in çöpe atıldığını ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun üreticilerin hayvanlarını satın alarak,  5 milyon yatırım yaptığını açıkladı.
“Yalan Söylüyorsun”
Ege Et sayesinde Türkiye'nin en ucuz ve kaliteli etini Aydın'da yediklerini ve 17 ilçede de şu an perakende satış yaptıklarını söyleyen CHP’li Yıldız’a AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, “Yalan söylüyorsun, yalan! Yalan söylüyorsun! Ben de Aydınlıyım, yalan söylüyorsun!” diyerek sert cevap verdi.


“Aydın’a giremiyorsun”
CHP’li Yıldız’ın “Aydın’a giremiyorsun” cümlelerine yanıt veren AK Partili Yavuz, “Kim, ben mi girmiyorum? En son altı ay önce geldin Aydın'a! Hadi oradan! Yalan söylüyorsun!” dedi.


“Sizin yapamadığınızı Cumhuriyet Halk Partisinin belediyeleri yapıyor”
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  Mansur Yavaş’ın Ankara’da ki çiftçilere buğday ekmeleri için  250 bin dönüm destek verdiğini belirten CHP’li Yıldız, “Şu an buğdayı Rusya'dan ithal ediyorsunuz. Sizin yapamadığınızı Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyeleri yapıyor. Siz milli olamazsınız, yerli de olamazsınız. Sizin partiniz, saray olarak komple Avrupa'nın ithal baronlarına peşkeş çekiyorsunuz.” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.