Mezuniyet Törenini Yabancı Uyruklu Öğrenciler Sundu

Mezuniyet Törenini Yabancı Uyruklu Öğrenciler Sundu

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu mezuniyet törenini yabancı uyruklu öğrenciler sunarken Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, 2014-2015 Akademik Yılında üç yüzden fazla...

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu mezuniyet törenini yabancı uyruklu öğrenciler sunarken Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, 2014-2015 Akademik Yılında üç yüzden fazla Uluslararası Ticaret ile Bankacılık ve Finans öğrencisini mezun etti.

Törene Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer Tepekaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Kovancılar, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Maraş, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Atik, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Kenan Dost, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Turan Gündüz, diğer fakültelerden dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ve mezunların aileleri katıldı.

Yabancı uyruklu öğrenci sayısının daha da arttığı Celal Bayar Üniversitesi’nde mezuniyet törenini, CBÜ Uluslararası Ticaret Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ganalı Emanuel Kofi Amako ile Bankacılık ve Finans Bölümü 3.sınıf öğrencisi Kazakistanlı Aigerim Zhannazarova sundu. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bu yıl; Kırgız, Uygur Türkü ve Gürcü olmak üzere birçok farklı ülkeden gelen öğrencisini mezun etmenin sevincini yaşadı.

Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Yüksekokul birincisi Mustafa Karayılan’ın konuşmasıyla devam etti. Daha sonra söz alan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Rıza Gökbunar, UBYO mezunlarının her zaman çok iyi yerlere geldiğini belirterek, gerek akademik hayata gerekse özel ve kamu sektörüne birçok kalifiye eleman kazandırdıklarını belirtti. Doç. Dr. Gökbunar ayrıca tüm öğretim üyeleri ile mezunların ailelerine emeklerinden dolayı teşekkür etti. Mezunlar, ailelerini ve öğretim üyelerini ayakta alkışlarken Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer Tepekaya ise mezunları kutlayarak, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Yüksekokul birincisi Mustafa Karayılan’ın ödülünü Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer Tepekaya, ikinci Firdes Akkuş’un ödülünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Kovancılar, üçüncü Buse Altıngözlü’nün ödülünü ise Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Rıza Gökbunar takdim etti. Tören, tüm mezunların mezuniyet belgelerinin verilmesi ve kep atma ile sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.