MHP Aydın ilçe teşkilatlarını kongre heyecanı sardı

MHP Aydın ilçe teşkilatlarını kongre heyecanı sardı

MHP Aydın İlçe teşkilatlarının ilk adımı Koçarlı'da atılacak. İlçe teşkilatlarında 17-29 Ağustos tarihlerinde kongre heyecanı yaşanacak.

GÜNAY PABUŞÇU-Milliyetçi Hareket Partisi'nin  13. Olağan Kongresi'ne giden ilk adımı ilçe teşkilatlarında atılacak. MHP İl Başkanlığı'nın açıkladığı ilçe kongrelere takvimi şu şekilde:

Koçarlı ve Karacasu 17 Ağustos, Bozdoğan 18 Ağustos, Karpuzlu 19 Ağustos, Çine 20 Ağustos, Buharkent ve Sultanhisar 21 Ağustos, Efeler 22 Ağustos, Didim 23 Ağustos, Nazilli 24 Ağustos, Kuşadası 25 Ağustos, Kuyucak ve Yenipazar 26 Ağustos, Germencik 27 Ağustos, İncirliova 28 Ağustos, Söke ve Köşk 29 Ağustos.

İlk kongre Koçarlı'da

İlçe kongrelerinin büyük bir heyecan ve coşkuyla birlik beraberlik havası içinde yapılacağını belirten MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, "MHP Genel Başkanı, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin tek aday olduğu 13. Olağan Kongremizin, MHP Aydın İlçe kongrelerimizin ‘İlk adımı’ Koçarlı ilçemiz." dedi.

"Kazanan Türkiye Olacak"

MHP Aydın Teşkilatları ve mensuplarının bu defa da büyük bir heyecan ve coşkuyla, birlik ve beraberlik havası içinde olacağını vurgulayan Başkan Alıcık, "Teşkilatlarımız; ülkemizin yüksek çıkarları bağlamında MHP’nin üstlendiği başat işlev ve Cumhur İttifakının kucaklayıcı dinamiklerini dikkate alacakları kongrelerimizin partimize, partililerimize, vatanımıza ve milletimize ve hemşerilerime hayırlar getirmesini diliyorum. İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak. ” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.