MHP Aydın’da “askıda ekmek” seferberliği

MHP Aydın’da “askıda ekmek” seferberliği

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı ‘askıda ekmek’ kampanyasına MHP Aydın İl Başkanlığı’ndan destek geldi.

GÜNAY PABUŞÇU -MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘Askıda ekmek’ çağrısına destek veren MHP Aydın İl Teşkilatı, ‘Bir gönüle girmek, askıda bir ekmek’ seferberliği başlattı.
Askıda ekmek kampanyasını siyasal bir tepki veya eleştiri değil, manevi bir görevi ifa hassasiyeti, kardeşliği, hatırlamayı, paylaşmayı ve kader ortaklığını ifade hasbiliği olarak değerlendiren Başkan Alıcık,"Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin başlattığı askıda ekmek uygulamasına Aydın Kentimizde seferberlik ruhuyla tam destek veriyoruz” diye konuştu.
Kampanyaya destek istedi
Askıda ekmek Kampanyası ile dar ve orta gelirli vatandaşlara güçlerinin elverdiği şekilde destek olacaklarını söyleyen Başkan Alıcık, duyarlı vatandaşlara da çağrıda bulunarak kampanyaya destek istedi. Başkan Alıcık, “Onları incitmeden, izzet-i nefislerini zedelemeden destek olmaya, bir elin verdiğini diğer elin görmemesine özen göstererek destek vermeye gayret edelim. Türk milletimizin asırlardır benimseyip bir bayrak gibi taşıdığı geleneksel yardımlaşma duygusunun alicenaplıklarını sergilemeye çalışalım.” ifadelerine yer verdi.

3c84fd64-f909-4742-9855-05f52a9fd64d.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.