MHP Aydın'da ilçe kongreleri tarihi açıklandı

MHP Aydın'da ilçe kongreleri tarihi açıklandı

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın'da ilçe kongrelerinin başlayacağı tarih belirlendi.

GÜNAY PABUŞÇU- MHP Aydın'da ilçe kongrelerinin başlayacağı tarih açıklandı. Koçarlı ve Karacasu'da 17 Ağustos'ta başlayan kongre süreci diğer ilçelerle birlikte devam edecek. MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık kongre süreciyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Üç Hilale sahip çıkma zamanıdır. Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Şehitlerimizin aziz hatıralarını nesillere taşıma zamanıdır. MHP Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin siyasi duruşunu ve ilkelerini yarınlara güçlü taşıma irdemizi gösterme zamanıdır. Milliyetçi Hareket Partisi tecrübe, birikim, ilkeli ve ülküyle temellenmiş sağlam duruşunu en iyi şekilde, en emin yollardan geleceğe taşıyacaktır. Cennet Aydın Kentimizde 17 Ağustos 2020 tarihinde Koçarlı ve Karacasu İlçelerimizde başlayacak kongre süreci, birlik ve beraberliğinizin daha da sağlam temellere oturması için büyük bir fırsat olsun.  Bütün arkadaşlarımın dava ruhu ve kardeşlik hissiyatıyla partimizin başarısı için sorumluluk alacağına yürekten inanıyorum.  Üzerine titrediğimiz bu muhteşem millet eserinin ve inanmış kadrolarımızın siyasal mücadele alanı dışında başka emeller uğruna israf edilmelerine, acımasız projelerle silinip gitmesine, geleceklerinin başka istikametlere sürüklenmesine asla göz yummayacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Partimizin ulaştığı kuvvet ve mevkii kolay elde edilmemiştir. Milliyetçi Hareket Partisi Türk siyasetine mühür vurmuştur. Türk milletinin onurlu geleceğine talip olduğumuzu, büyük başarılara imza atmak için çok çalışacağımızı herkes görecek ve şahit olacaktır. Sudan sebeplerle, eften püften bahanelerle darılmak, gücenmek, küsmek, kopmak, sırt çevirmek, bana ne demek, cepheleşme ve hizipleşmeye prim vermek tasvip etmeyeceğimiz kırılma ve ilkellik halleridir, Türk Miliyetçiliği ve Ülkücülük ile bağdaşmayan durumlardır. Ayrılıkta azap, birlikte rahmet olduğu akıllardan çıkarılmamalıdır.
 MHP Genel Merkezimizin kongre genelgesi disiplininde yapılacak kongrelerimizde;
 1. İlçe kongrelerin gerçekleşeceği alanların dezenfekte edilecek, kongrelerin gerçekleşeceği alan girişlerinde ateş ölçer ile delegelerin ateşlerinin ölçülerek, delegelere maske temin edilmesi, delegelerin salon içinde sosyal mesafe kurallarına uygun biçimde maske ile yer almaları, oy kullanma işlemini sırayla yapmaları, oy kullanma işleminden sonra sandık başına delegelerin beklememeleri,
 2. Kongrelerin seyircisiz bir şekilde sadece hazirun listesinde adı bulunan delegelerin katılımıyla gerçekleşmesi, 
3. İlçe kongrelerine genel merkezimizden onayı alınan dava arkadaşlarımızla tek liste olarak gidilmesi, birlik ve bütünlüğümüz adına aday çıkarılmaması,  
4. İlçe kongrelerimize müdahale ve sızma teşebbüslerinin her şart ve durumda engellenmesi, 
5. Genel Merkezimizin bu kararlarına uymayan kişi ve kişiler hakkında gereken her türlü tedbir alınacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş, şehitlerimize ve vefat etmiş bütün dava büyüklerimize rahmet diliyorum. İlçe kongremizin hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bizim kongrelerimizde kaybeden yoktur; kazanan ise sadece ve sadece Milliyetçi-Ülkücü Hareket’tir. Milliyetçi-Ülkücü Hareketin kurultayı; liyakat, sadakat ve samimiyet vahası,  milliyetçi-ülkücü seslenişinin otağı, manevi irşat ve telkin kaynağımızdır.  Kutlu olsun. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.