MHP Efeler İlçe Başkanlığı İlk Günkü Heyecanla Toplandı

MHP Efeler İlçe Başkanlığı İlk Günkü Heyecanla Toplandı

Normalleşme süreci ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Efeler İlçe Başkanlığı uzun bir aradan sonra tekrar bir araya geldi.

Aydın’da normal hayata dönüş aşamaları devam ediyor. Salgın dolayısıyla iptal edilen veya online olarak gerçekleştirilen toplantılar da yüz yüze yapılmaya başlandı. MHP Efeler İlçe Başkanlığı, Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantılarına başladıklarını sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımla duyurdu. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak gerçekleştirilen toplantıda, parti içi çalışmalar ve projeler değerlendirildi.

3a1f00f9-e739-4c0e-9bfb-d3c627a9b46f.jpg

“Başbuğumuzun izinde, liderimizin emrindeyiz”
Türkiye’de ilk vakanın görülmesinin ardından toplantılarına ara verdiklerini hatırlatan MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın; “Efeler ilçe teşkilatı olarak, koronavirüs salgınının ülkemizde göründüğü ilk günden bu yana partililerimizin sağlığını koruyabilmek adına haftalık toplantılarımıza ara vermiştik.  1 Haziran itibariyle normalleşme sürecine geçilmesi sebebiyle de ara vermiş olduğumuz haftalık olağan yönetim kurulu toplantılarımıza sosyal mesafe kuralına uyarak tekrardan başlamış bulunmaktayız. İlk günkü heyecanımızla Başbuğumuzun izinde, liderimizin emrindeyiz” dedi.

aa3c3d45-d6b0-4ad8-9999-6ea118d7dae5.jpg

29f13837-fc67-40b9-b732-864c87a9825e.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.