MHP’de sürpriz milletvekili adayı

2015 yılının Haziran ayında yapılması planlanan Milletvekili Genel Seçimleri’ne aylar kala MHP’de sürpriz sayılacak bir ismin ‘Milletvekili Adayı’ olmak için çalışma başlattığı öğrenildi.

ADAY ADAYI olmayı hedefleyen isimler seçim tarihinin netleşmesini beklerken, MHP’den Aydın Milletvekili Adaylığı için Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın çalışma yaptığı ve önümüzdeki günlerde partinin genel merkezine adaylık başvurusunu yapacağı, adaylık konusunda da Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’la mutabakata vardığı öğrenildi.

• ANKETLERDE DE SÜRPRİZ YAPMIŞTI

MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, nazillihavadis.com’un yaptığı ‘MHP’de Nazilli Bölgesi’nden Milletvekili Olarak Kimi Görmek İstersiniz?’ başlıklı ankette Ahmet Kaya’nın ardından 2’inci sırada, Nazilli Çizgi Gazetesi’nin aynı konuda yaptığı ankette de Ahmet Kaya ve Pınar Öncer’in ardından 3’üncü sırada çıkmıştı.

• ADAYLIK HABERİ MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

Öte yandan MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın milletvekili adayı olacağını duyurduğumuz haberimiz memnuniyetle karşılandı. Sosyal paylaşım sitesi facebook’ta adaylık haberini değerlendiren partililerden Hüseyin Taşkıran, “Hayırlısı hayırlı olsun başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Cihan Turgut isimli vatandaş ise, “İnşallah olur. Yakışır ilçe başkanımıza” şeklinde görüş bildirdi. MHP’den milletvekili adayı olması beklenen Ahmet Kaya yaptığı yorumda, “MHP ilçe başkanı sürpriz aday olur mu? Bu kardeşlerim hareketin yol başçılarıdır. Ülkü yolunun aday adayları Allah yolunuzu açık etsin” şeklinde konuştu. Hakan Karakaş ise, “MHP İlçe Başkanlığı görevini üstelik büyük bir başarı ile yürüten Kürşat Engin Özcan’ın sürpriz aday olarak nitelemek kanımca da doğru değil. Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’ın adaylığı düşünmediği bir ortamda Kürşat Başkan için en güçlü aday nitelemesi daha doğru olacaktır. Hayırlara vesile olsun inşallah” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum