MHP'Lİ EREN'DEN SERT AÇIKLAMA

MHP'Lİ EREN'DEN SERT AÇIKLAMA

MHP İlçe Başkanı Hasan Eren, "Başkanımız Haluk Alıcık hakkında birilerine yaranmak için açıklama yapan zilletin yetkilileri, koltuklarını garanti altına almak için yoğun çaba gösterdikleri gözümüzden kaçmıyor." dedi.

HAVADİS HABER-MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, Millet İttifakı'nın ilçe başkalarını çok sert bir dille eleştirdi. Parti binasında muhtarlarla buluşan MHP İl Başkanı Haluk Alıcık hakkında açıklamalarda bulunan CHP'li Serkan Sevim ve İYİ Partili Cihat Öztürk' ü hedef alan Eren, "15 aydır kazandığınız ilçe belediyesinde yaşanan iç çekişme ve güç savaşı sizi çok etkilemiş' diyerek ikiliyi bombardımana tuttu. 

İYİ Parti ve CHP tarafının korkulu rüyasının MHP olduğunu söyleyen Eren, "Bizim siyaset anlayışımızda kirli oyunlar yoktur beyler! 15 aydır kazandığınız ilçe belediyesinde yaşanan iç çekişme ve güç savaşı sizi çok etkilemiş olacak ki korkulu rüyanız MHP il başkanımızın her açıklamasını kendinize malzeme çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bizler, Cumhur ittifakı olarak memleketimizin her köşesine hizmet götürme gayesi ve hedefindeyiz. Peki ya siz? " ifadelerini kullandı.

HALKI KANDIRDINIZ
Efeler ve Kuşadası'na gerçekleştirilen yatırımların Nazilli ilçesi için yapılmadığını iddia eden Eren, "Seçim döneminde verdiğiniz sözler ne oldu beyler? 1 buçuk yıllık iktidarınızda bu memlekette hangi kalıcı eserin çivisini çaktınız? Büyükşehir ile birlikte 30 büyük proje vaadi açıkladınız, hangisine kazma vurdunuz! Millet İttifakının büyük ortağı Büyükşehir, Efeler’e 380 milyonluk yatırım öngörüyor, Kuşadası’na ise 60 milyon TL yatırımı seçimden bu yana gerçekleştiriyor. Peki Nazilli’ye? Madem bu memlekete hizmet etmeyecektiniz, neden halkı kandırarak ve seçim döneminde algı operasyonları ve medya kumpaslarıyla iktidara gelmek için rakibinizi yıprattınız?" dedi.

SİYASET ŞEREFLİ İŞTİR
Ağır eleştirilerle sözlerine devam eden Eren şu cümleleri kullandı:
Siyaset şerefli bir iştir. Seçimden önce biz MHP’lileri birçok iddia ile suçladınız. Peki 1 buçuk yılda bu iddiaların hangisini ispatladınız. Haluk Alıcık hakkında attığınız yalanlar hepsi şimdi gün yüzüne çıktı. Belediyede bankamatik memurları var dediniz, yalan çıktı. Belediye başkanı lüks makam araçları kiralamış dediniz, faturasını bile bulamadınız yalan çıktı. Eski Muhasebe Müdürü için milyonluk vurgun yaptı diye haber yaptırdınız, yalan olduğu mahkemece ispatlandı. 140 yılla yargılanan iş adamlarıyla biz yol yürümeyiz dediniz, geçmişte avukatlığını yaptığınız o insanlar şimdi beraat etti. Sonrasında kapalı kapılar ardından hepsiyle görüştünüz. Seçimden bu yana 16 müdür değişti belediyede, şimdi ittifak içerisindeki çekişmeden dolayı yeni gelenleri de yıpratarak görevden almaya çalışan bir ekip var. MHP’li siyasetçilerin fotoğrafını beğenen belediye personellerini dahi cezalandırırak, demokrat olduğunu iddia ediyorsunuz. Burada 1 buçuk yıllık ortak iktidarınızı değerlendirirsek, o kadar şey var ki konuşulacak.. Tek bir açıklama kesinlikle yeterli olmaz. Özetle millet ittifakı ilçe başkanları, biz MHP olarak alayınızın üstesinden geliriz. Siz hiç merak etmeyin..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum