MHP'li Hasan Eren'den askıda ekmek çıkışı!

MHP'li Hasan Eren'den askıda ekmek çıkışı!

Nazilli’de ‘askıda ekmek’ kampanyasına eleştirilerine sert cevap veren MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, “Mayaları lekeli, meşrepleri arızalı, sicilleri bozukların ulaşabileceği bir anlayış değildir askıda ekmek.” dedi.

GÜNAY PABUŞÇU-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı askıda ekmek kampanyası sonrası yapılan eleştirilere MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren sert cevap verdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ekmek fiyatlarındaki artışa tepki olarak başlattığı 'askıda ekmek' kampanyasına de destek veren MHP’li Eren,“Hz.Peygamber’in, “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” buyruğu gereğince, bir elin verdiğini diğer elin görmemesine özen göstererek; Türk milletinin asırlardır benimseyip bir bayrak gibi taşıdığı geleneksel yardımlaşma duygusunun alicenaplıklarını sergileme amacıyla MHP Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin başlattığı askıda ekmek uygulamasına Aydın Kentimizde seferberlik ruhuyla tam destek veriyoruz.” diye konuştu.

5545545.jpg

“Sicilleri bozukların ulaşabileceği bir anlayış değildir askıda ekmek”
Askıda Ekmek Kampanyası siyasal bir tepki veya eleştiri değil, manevi bir görevi ifa hassasiyeti, kardeşliği, hatırlamayı, paylaşmayı ve kader ortaklığını ifade hasbiliğidir diyen MHP’li Eren, “İdrak için insani değerlere hürmet lazımdır. İdrak için ihanete ve işbirlikçiliğe sırt çevirmek mutlak olmalıdır.Bir elleri yağda, diğer elleri balda, ne ekmeği bilirler, ne yoksulu tanırlar, ama sıra istismara geldi mi dikiş ve fren tutmayanların anlayacağı bir haslet değildir askıda ekmek. Her fırsatta ya ekonomiyi kötüleyenlerin, Türkiye’yi kötü gösterme gayretindekilerin, milletimize korku aşılayıp küresel dayatmalara refakat ederin kavrayabileceği bir değer değildir askıda ekmek. Mayaları lekeli, meşrepleri arızalı, sicilleri bozukların ulaşabileceği bir anlayış değildir askıda ekmek. CHP nin geleneğinde bu konulardaki vizyon eksikliği çok yabancı olduğumuz bir konu değildir. Şaşırmadık.” dedi.
 

666-001.jpg

“Efe yürekli hemşerilerim zillete düşenleri tartsın”
CHP’li siyasetçilerin eleştirilerine rağmen inançlarının emirleri doğrultusunda hareket edeceklerini belirten MHP’li Eren, “Biz; hemşerilerimizin  evinde ne piştiğini, sofraya neyin koyulduğunu, ekmeğin olup olmadığını düşünmeye devam edeceğiz.  Biz ekmeği askıya koyduk, helalden yana tercihimizi gösterdik; zillete düşenleri tarihin askısına koyup postlarını tartacak olan da efe yürekli hemşerilerimdir.” ifadelerini kullandı.

1f086e27-044b-45b8-a8e1-ec0d42085c48.jpg

e8e7235d-3271-41ff-bf0a-4e2750937b78.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.