MHP’li Özcan: Listem %90 hazır..

MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, 4 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan genel kurulda tekrar aday olacağını ve listesinin %90’ının hazır olduğunu söyledi.

NAZİLLİ Belediyesi tarafından Şehitler Parkı’nda yaptırılan mescit açılışında nazillihavadis.com Genel Yayın Yönetmeni M.Şevket Altınayar’ın sorularını yanıtlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, 4 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan genel kurulda tekrar aday olacağını ve listesinin %90’ının hazır olduğunu söyledi.

• LİSTEDE YENİ İSİMLER OLACAK

Adaylık çalışmalarına 6 aydan bu yana devam ettiğinin ifade eden Özcan, “Yönetim kurulu listemizde yeni isimlere de yer verdik. Mensubu olmaktan büyük gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nde ilçe başkanı görevini üstlendiğim süre içinde çalışma arkadaşlarımla birlikte pek çok şeyi başardık. Yakaladığımız başarının istikrarla devam etmesi için kazandığım tecrübe ve çalışma arkadaşlarımla birlikte herkesi kucaklamaya, herkesin gönlünü kazanmaya devam edeceğiz” dedi. Kürşat Engin Özcan, genel kurulda aday olabileceği sinyalleri veren Zafer Keskin ile ilgili sorulara ise, "O benim kardeşim. O istedi diye de size adaylık açıklaması yapmıyorum" şeklinde cevap verdi.  HABER: M.Şevket ALTINAYAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.