Minik Ellerden Büyüleyen Sergi

Minik Ellerden Büyüleyen Sergi

Eyüp Nişancı Şehit Er Eyüp Beyazıt İlkokulu öğrencilerinin yılsonu sergisinde sergiledikleri eserler büyük beğeni topladı.Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Nişancı Şehit Er Eyüp Beyazıt İlkokulu’nun...

Eyüp Nişancı Şehit Er Eyüp Beyazıt İlkokulu öğrencilerinin yılsonu sergisinde sergiledikleri eserler büyük beğeni topladı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Nişancı Şehit Er Eyüp Beyazıt İlkokulu’nun yılsonu sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Miniklerin hazırladığı eserler görenleri büyüledi.

Başkan Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi Fuaye Salonu’ndaki sergi açılışını öğrencilerle birlikte kurdele keserek gerçekleştirdi. Öğrenciler, açılış için gelen Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı büyük bir coşkuyla karşıladılar. Açılışın ardından sergiyi gezen Başkan Aydın, miniklerin yaptıkları resim, ebru ve maket gibi eserleri çok beğenerek öğrencileri tebrik etti.

Minik öğrencilerin büyük bir titizlikle hazırladıkları eserler, sergiyi gezenlerde de hayranlık uyandırdı. Bu arada okul öğrencilerinden oluşan koro fuaye alanında bir de Türk Sanat Müziği konseri verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.