‘MUSTAFA ÇAĞLAR’A İHANET ETMEM’

‘MUSTAFA ÇAĞLAR’A İHANET ETMEM’

CHP’den Aydın Milletvekili Aday Adaylığı’nı açıklayan Dr. Ferda Çağlar Erkut’un, “Bana babamdan kalan en önemli miras Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Babama ve Cumhuriyet’in değerlerine asla ihanet etmem” sözleri siyasi gündemde ilk sıraya yerleşti.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Adaylığı’nı Nazilli’de açıklayan Dr. Ferda Çağlar Erkut, ’un “Bana babamdan kalan ön önemli miras Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Babama ve Cumhuriyet’in değerlerine asla ihanet etmem” sözleri siyasi gündemde ilk sıraya yerleşti. CHP Nazilli İlçe Binası’nda düzenlenen basın toplantısına İlçe Başkanı Ali Çankır ve çok sayıda partili katıldı.

haberin-videosu-127.gif

• ‘PARTİMİN NEFERİYSEM KÜSMEM, DAVAMA DEVAM EDERİM’

Toplantıda partililere seslenen Dr. Ferda Çağlar Erkut, 29 Mart 2015 Pazar günü yapılacak ön seçimde destek istedi. 2009 yılında Nazilli Belediyesi Meclis Üyeliği yaptığı belirten Dr. Ferda Çağlar Erkut, “2011 yılında Aydın’dan milletvekili adayı olmuştum. Yapılan ön seçimde partililerimin desteği ile 3’üncü sıraya geldim. Ama bir kontenjan kondu ve ben 4’üncü sıraya kaydırıldım. Yılmadım, çalıştım ve TBMM’ne 3 vekilimizi gönderdik. Kontenjan olmasaydı ben şimdi milletvekiliydim. Ama küsmedim. Geçen sene ise bana bir görev verildi ve ‘Belediye Başkan Adayı olacaksın’ dendi. Onu da yaptım. Şimdi tekrar seçim atmosferine giriliyor. Ön seçime gireceğiz. Ben partililerime, örgütüme güveniyorum. Şimdiye kadar ki yerime partililerim sayesinde geldim. Partililerimden aldığım güçle buradayım. Belki başkası olsaydı küserdi. Ama yılmadım. Çünkü ben Cumhuriyet Halk Partili’yim. Ben partimin neferiysem küsülmez ve davaya devam edilir. Bunun için de tekrar taşın altına elimi koyuyorum” şeklinde konuştu.

• ‘AYDIN’IN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN AYDIN’DA YAŞAMAK LAZIM’

Siyasetin hizmet etme makamı olduğunu hatırlatan Dr. Ferda Çağlar Erkut, “Hizmet etmek için, çözüm üretmek için sorunları bilmek lazım. Aydın’da ve Nazilli’de yaşamak lazım” dedi. Burada yaşamıyorsanız sorunları bilmezsiniz” dedi. Yüksek lisans ve doktora tez konusunun Aydın bölgesi olduğunu kaydeden Dr. Ferda Çağlar Erkut, “Gerek ticari hayattaki tecrübelerim, gerekse akademik hayatımdaki birikimleri birleştirip vatandaşlarım desteği ile halkın vekili, milletin vekili olmak istiyorum. Kendimi örgütüme teslim ediyorum” ifadelerini kullandı.

• ‘BEN MUSTAFA ÇAĞLAR’IN KIZIYIM’

Toplantıda kendisinin Cumhuriyet Halk Partisi’nden, ağabeyi Hakan Çağlar Erürker’in ise AK Parti’den Aydın Milletvekili Aday Adayı olduğunu hatırlatan Dr. Ferda Çağlar Erkut, “Basın mensupları sormadan ben cevap vereyim. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili Aday Adayıyım. Ağabeyim de AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı. Gayet demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Herkesin fikir özgürlüğü, fikir ayrılığı var. Ben Cumhuriyet Halk Parti’liyim. Ben bu partiye emek vermiş, hayatını bu yola adamış rahmetli Mustafa Çağlar’ın kızıyım. O’nu da rahmetle anıyorum. Bana çok da güzel siyasi bir miras bıraktı. Ben ona ihanet edemem. Ben Mustafa Çağlar’ın kızıyım. Gönül, ağabeyimin de Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı olmasını isterdi” şeklinde konuştu. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

ferda-caglar-erkut-(1).jpg

ferda-caglar-erkut-(2).jpg

ferda-caglar-erkut-(3).jpg

ferda-caglar-erkut-(4).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.