NAMDER İŞ GÜVENLİĞİNDE FARKINDALIK YARATTI

NAMDER İŞ GÜVENLİĞİNDE FARKINDALIK YARATTI

Nazilli Müteahhitleri Derneği (NAMDER) dernek binası girişine astıkları levhalar ve iş güvenlik ekipmanlarıyla farkındalık yarattı.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli’de yeni  kurulan ve müteahhitlik alanına canlılık ve farkındalık katan Nazilli Müteahhitleri Derneği (NAMDER) iş güvenliğine büyük önem veriyor. Dernek binası girişine astıkları levhalar ve iş güvenlik ekipmanlarıyla farkındalık yaratan NAMDER, “Önceliğimiz İş Güvenliğimizdir” sloganıyla hareket ediyor.

“HERKES MÜTEAHHİT OLAMAZ”
Nazilli’de çalışanlara iş güvenliği sağlamanın birinci öncelikleri olduğunu ifade eden NAMDER Başkanı Remzi Erdemci, “Dernek olarak amacımız herkesin kolay yollardan müteahhit olmasını engellemek. Herkes müteahhit olamaz. Nazilli’de sayıda 550 ama icraatta 40 müteahhit olduğunu görüyoruz. Herkesin müteahhit olduğu bir yerde ne iyi bir iş ortaya çıkabilir ne de iş güvenliği sağlanabilir. Biz dernek olarak buna dur demek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“SUÇLU MÜTEAHHİT OLUYOR”
Dernek olarak işçiye her türlü kendini koruma imkanı sağladıklarını belirten Başkan Erdemci, “İşçilerimize baret, kulak koruyucu, yüz siperi, iş ayakkabısı, koruyucu elbise, eldiven, gözlük gibi ekipmanları veriyoruz ve sigortalarını yapıyoruz. Her türlü olanak verildiği halde hala bunları kullanmayı reddeden işçilerimiz var. Maalesef bir arkadaşımız tüm bun imkanlara rağmen tedbirini almadı ve hayatını kaybetti. Böyle olunca da suçlu müteahhit oluyor. NAMDER olarak önce iş güvenliği diyoruz ve hep birlikte Nazilli için özveriyle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

dd5151ff-d092-459c-bf77-520a71b010f7.jpg

6ab85074-8a4a-4403-9eea-61b002573478.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.