Naz Naz sponsorunu buldu, sözleşme imzalandı

Naz Naz sponsorunu buldu, sözleşme imzalandı

2020-2021 Futbol Sezonu TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor, Uğur Şirketler Grubu ile 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli Belediyespor, forma göğüs sponsorluğu ve stat tabelaları sponsorlukları için Uğur Motorlu Araçlar bünyesinde faaliyet gösteren Mondial  grubu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah beyazlıların yeni sponsoru bölgenin en güçlü şirketlerinden birisi olan Uğur Soğutma Şirketler Grubu olurken, anlaşma karşılığında kasaya koyulan para açıklanmadı.

Yıldırım Demirören Tesislerinde yapılan anlaşma törenine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyespor Başkanı Soner Yelkovan, Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Uğur Şirketler Grubu Pazarlama Koordinatörü Erdoğan Ulaş, Uğur Grubu Finans Direktörü Mehmet Ali Kurşun, Uğur Grubu Personel İdari İşler Direktörü Hakkı İlbay katıldı.

Devraldıkları bayrak yarışını daha ilerilere taşımak adına büyük bir hazırlığın içine girdiklerini kaydeden Başkan Özcan, “Bölgemizde faaliyet gösteren firmalarla, iş insanlarımızla görüştük. Bu kapsamda Uğur Şirketler Grubu bünyesindeki Mondial firması ile anlaşma sağladık. Ortak paydamızı “Nazilli” olarak belirledik.  Türkiye’nin her yerinden Nazillili hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz. İnşallah Uğur Soğutma bize uğurlu gelecek ve yarınlar daha iyi ve güzel olacak” diye konuştu.
Klübü hak ettiği noktalara getirmek adına, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sıkı çalıştıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Yelkovan, “Uğur Soğutma Şirketler Grubu’nun bize gösterdiği destek, emin adımlarla yürüdüğümüzün bir göstergesidir. İnşallah alnımızın akıyla, aldığımız görevi yerine getiririz.  Bu güzel gün tarihe geçsin. Sezon sonunda layık olduğumuz 2.Lig’e çıktığımız günlere inşallah kavuşacağız” dedi.

1975 senesinde Nazillispor’un ilk lisanslı basketbol oyuncusu olduğunu belirten Uğur Şirketler Grubu Pazarlama Koordinatörü Erdoğan Ulaş, “Şirketimiz, sosyal aktivitelere her zaman katkı veren bir şirket. Kulüple görüşmelerimizde sportif çizgiden ziyade, sosyal alanının ön planda tutulması, nitelikli gençlerimizin topluma kazandırılması gibi ciddi hedefleri var. Biz bu hedeflere birlikte yürümekten mutluluk duyuyoruz. Karınca kararınca herkes Nazilli Belediyespor’a destek verebilirse, Nazilli’de farklı bir sportif hava yakalanacaktır. Çorbada bizim de tuzumuz olsun istedik. Şimdiden sağlıklı ve mutluluk dolu bir sezon diliyorum” ifadelerini kullandı.

ed8bc8b4-24ec-49e0-8d41-57e7da08fd5a.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum