NAZ NAZ'DAN TRANSFER ŞOV

NAZ NAZ'DAN TRANSFER ŞOV

TFF 3.Lig ekiplerinden Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor, 2020-2021 sezonu yapılandırması kapsamında son transferlerini gerçekleştirdi.

NAZLI ALTINAYAR-2020-2021 sezonu yapılandırması kapsamında transfer çalışmalarını sonlandıran Nazilli Belediyespor, Ufuk Can Engin ile 2 yıllık, Selçuk Hakalmaz ile 2 yıllık, Muratcan Bölükbaşı ile 1 yıllık, Batuhan Kayıkçı ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

"EKSİKLERİMİZİ TAMAMLADIK..."
Yapılan son transferlerle yeni sezona hazır olduklarını söyleyen Nazilli Belediyespor Başkanı Soner Yelkovan,”Sezon sıkıntılı bir süreçten sonra iyi kötü kapandı biz önümüze bakmak zorundaydık. Bu doğrultuda teknik heyetimiz ile birlikte çalışmalarımıza hız verdik. Araştırmalarımızı yaptık geçen sezonda aklımızda olan isimler vardı. Maddi boyutu göz önünde bulundurarak kulübümüzün bütçesine uygun arkadaşlarla sözleşmemizi yaptık. Liglerin başlamasına az bir süre kalmıştı ve eksik yerlerimiz vardı. Bugünden sonra artık transferimiz yok. Önümüzdeki maçlara bakacağız. İnşallah 2. Yarı taraftarımızla beraber sezonu tamamlarız takımımızı hakkettiği lige çıkarırız. " dedi.

"TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ SONSUZ..."

Bu süreçte Nazilli halkından destek beklediğini belirten Başkan Yelkovan, "Taraftarımızın yokluğunu hissedeceğiz ama taraftarımızın desteğinin sonsuz olduğunu biliyoruz. İlçemiz ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte şeffaf bir şekilde kulübü geçen seneden daha iyi bir düzlüğe çıkarmaya çalışacağız. İlk maçımız Fethiye deplasmanı hayırlısı olsun şimdiden” şeklinde konuştu.

_dsc0094.jpg

_dsc0043.jpg

_dsc0023.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.