Nazilli Belediyesi Arslanlı’da park açılışı yaptı

Nazilli Belediyesi tarafından Arslanlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Arslanlı Parkı açılışı yapıldı.

Yapımı Nazilli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Arslanlı Parkı yaklaşık 80 bin TL ye mal olup, içerisinde çocuk oyun alanı ve yeşil alanların bulunduruyor. Arslanlı Parkı açılışı ve Arslanlı Mahallesinde insanların spor yapabileceği Arslanlı Spor Kompleksinin temel atma törenine Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yanı sıra MHP İlçe Teşkilat Başkanı Kürşat Engin Özcan Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Daire Müdürleri ve Arslanlılı vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın Arslanlılı vatandaşlar tarafından çiçekle karşılandığı açılış ve temel atma töreninde konuşan Arslanlı Mahalle Muhtarı İbrahim Topçuoğlu Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın Arslanlı mahallesine göstermiş olduğu ilgiden ve Arslanlı Mahallesinde şimdiye kadar gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerden mutluluk duyduğunu belirtti. Topçuoğlu “Başkanımıza böyle güzel bir parkı Mahallemize kazandırdığı için Arslanlı halkı adına teşekkür ediyorum. Başkanımızı ziyaretimde ‘Başkanım Mahallemizde spor yapacak alanımız yok ‘dediğimde ‘yer gösterin hemen başlayalım’ dedi. Yer gösterdiğimizde ertesi gün çalışmaları başlattı. Temelini atacağımız spor kompleksinin tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu tesisin tamamlanmasıyla Arslanlıspor’umuzun yükselişe geçmesini umut ediyorum” dedi .

Belediye Başkanı Haluk Alıcık gerçekleştirdiği konuşmasında Arslanlı Mahallesinin her zaman özel bir yerinin olduğunu söyledi. Alıcık “Sporun içinden gelen birisi olarak spor yapmanın önemini çok iyi biliyorum. İlçemizde küçük-büyük, yaşlı-genç her kesin spor yapabilmesi ve sporla uğraşabilmesi için belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. İlçemizi Spor Toto 2. Ligde başarı ile temsil eden Nazilli Belediyespor takımımız var. Bu takımı oluşturan altyapıya sporcu yetiştirebilmek için amatör ligler başta olmak üzere okullarımızda da spora teşvik edebilmek için çalışmalarımız sürüyor. 2009 yerel seçimlerinden önce Belediyelik olan ve 2009 seçimleri ile Nazilli’nin Mahallesi olan Arslanlı mahallemize pek çok hizmet yaptık. Arslanlı da yol çalışmaları, altyapı hizmetleri ve düğün salonu gibi çalışmalarımız oldu. Şimdi de bu çalışmalarımıza bir yenisini daha ekleyerek Arslanlı Mahallemizde gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapabilmeleri için Arslanlı Spor Kompleksinin temelini atıyoruz. İçerisinde 800 metrekarelik halı saha, 200 metrekarelik kapalı alan wc, duş, soyunma odası ve kapalı sosyal alan alanın yer alacağı yaklaşık 350 bin TL ye mal olacak. Burada temelini attığımız spor kompleksimizin tüm Arslanlı halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından açılışı yapılan park alanından Spor Kompleksi inşaatına geçilerek temel atma töreni gerçekleştirildi.

Nazilli Belediyesi <span style=

Nazilli Belediyesi <span style=

Nazilli Belediyesi <span style=

Nazilli Belediyesi <span style=

Nazilli Belediyesi <span style=

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.